Bred Pit je možda dobio bitku na sudu protiv bivše supruge, ali "rat" još nije gotov. Kako se čini, kolo sreće potencijalno se kreće u koristi njegove bivše supruge, iako se isprva nije činilo tako.

Naime, sudija iz Los Anđelesa naredio je da se dostave NDA ugovori iz prethodnih osam godina koje je Anđelina Džoli morala da potpiše sa Pitom, vezane za vinariju Miraval. 

Da pojasnimo - NDA ugovori su poverljivi spisi po kojima ne smete da iznosite određene informacije koje bi potencijalno mogle da dokažu vašu nevinost ili krivicu

Bred Pit se i dalje tuži sa Anđelinom.
Greg Allen / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kako se suđenje oko Miravala odužilo, i kako nema naznaka da će doći do rešenja, sudija je naredio da se otkriju zapečaćeni detalji, odnosno "sva neprivilegovana dokumenta koja se nalaze u njenom posedu, nadzoru ili kontroli, a koja su odgovarajuća"

Ove NDA ugovore najpre je tražio Pitov pravni tim, a sudija je Džolijevoj dao rok od mesec dana. 

Pitov tim ovu odluku naziva "teškim udarcem" za Džoli 

Izvori bliski Pitovom pravnom timu opisali su ovu odluku suda "težak udarac" za Džolijevu, koja je ranije tvrdila da bi ispunjavanje takvog zahteva bilo "skupo", "beskorisno", "nerazumno" i "zlostavljačko".

Džolijevi advokati su takođe ukazali na to da bi otkrivanje NDA ugovora narušilo privatnost drugih uključenih osoba.

Anđelina je najpre odbijala da otkrije tajne ugovore sa Bredom
Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia 

Ovi spisi najverovatnije sadrže relevantne ugovore sa različitim klijentima iz Holivuda, kao što su poslodavci, brendovi i zaposleni; ugovori možda sadrže i eventualne nadoknade ili honorare koje je ona plaćala trećim stranama, kao i moguće tajne dogovore.

Ovaj zahtev Pitovih advokata usledio je nakon što je Džoli optužila bivšeg supruga da je pokušavao da je "drži po kontrolom prisiljavajući je da potpiše preterane ugovore", a njeni advokati su dodali da je to bio glumčev način da prikrije "sopstveno loše ponašanje".

Anđelina Džoli je optužila bivšeg da prikriva sopstveno loše ponašanje
SOPA Images / Sipa Press / Profimedia 

Navodno je upravo to razlog što je Džoli odlučila da prekrši dogovor po kojem je svoj udeo Miravala trebalo da proda samo njemu, te ga je umesto toga prepustila vlasniku "Stoli" grupe, inače konkurentima vinarije. 

Advokati Džolijeve sada su promenili priču

Nakon odluke suda, advokati glumice promenili su priču i ističu da nemaju problem da pokažu sve NDA ugovore. 

Advokati Džolijeve sada žele da pokažu tajne ugovore
North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Više smo nego srećni da ih predamo i zadovoljni smo što je sud priznao da je jedina potencijalna relevantnost u nesavesnosti Pitovog ponašanja, sada potvrđena kao ključna tačka u ovom slučaju", istakli su i dodali: 

"Pozdravljamo tu transparentnost u odgovorima svih strana u otkrivanju dokumenata, uključujući i Pitove. Anđelina se raduje konačnom završetku ovog spora sa lažnim narativima koji nastavljaju da povređuju porodicu i ometaju njihovu sposobnost da se oporave."

Ova izjava advokata samo je potvrdila priču koja se proteže neko vreme, a u koju su upletena i njihova deca. Poznato je da dobar deo nema nikakav kontakt sa ocem, a umesto Pita, očinsku figuru nalazili su kako u Anđelininom bratu, tako i u telohraniteljima, o čemu je Džejm Hejven nedavno i pričao. 

Ovo je bilo naročito čudno jer je poznato da je Džolijeva zabranila bratu da išta priča o njenoj porodici i deci koju ima sa Pitom. No, od kako joj je bila potrebna pomoć sa svih strana kako bi dokazala da je njen bivši suprug nepodoban otac, kao i da je bežeći od njega morala da proda vinariju, dopustila je bratu da svetu "proda" priču da je on taj koga su deca zvala tata.

Takođe, nakon svađa koje su navodno završene sukobom u avionu, deca su istraumirana, i ljuta na oca. 

U isto vreme, Pit je uplovio u mirnu luku sa 29 godina mlađom Ines de Ramon, i šuška se da sa njom planira novu porodicu.

Bred Pit sa novom devojkom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Ipak, Anđelini nije oprostio što je decu okrenula protiv njega, te je odlučan da dokaže da je u sporu sve slagala, a upravo će otkrivanje tajnih spisa navodno dokazati njegovu nevinost, naravno, samo ako se zaista pokažu pravi ugovori. A da li će tako biti, ostaje da vidimo. 

Pročitajte još: ANĐELINA DOVELA BLIZNAKINJU NA CRVENI TEPIH: Sa 15 radi za majku, i nosi lik čoveka koji je zlostavljao glumicu

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? Ovo je jedini Vojažev porok MONDO/Anđela Pešić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!