Pevačica i glumica Keli Rouland posvađala se sa obezbeđenjem na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala. Kako se vidi na snimcima, Keli je pozirala fotografima, a zatim se popela na vrh stepenica u pratnji obezbeđenja. U jednom trenutku se posvađala sa obezbeđenjem, a fotografi su je snimili kako maše prstom ispred nosa žene koja radi na festivalu. Do njih je brzo stigao još jedan obezbeđenje, ali to Kelija nije smirilo.

Snimci incidenta sada se ubrzano šire društvenim mrežama, a mnogi spekulišu da je obezbeđenje pevačici zgazilo haljinu, od čega je ona poludela. Ali to su samo nagađanja, a pevačica se nije oglasila o tome šta se dogodilo.

Sve se dogodilo pre premijere francusko-italijanskog filma 'Marcello Mio'.

Mnogi ne opravdavaju Keline postupke i nazivaju je klasičnim primerom 'razmažene zvezde koja uopšte nije zvezda'.
'Ponižavanje zaposlenih je najbolji pokazatelj ko je ona' i 'Došla je da se pokaže u skupoj haljini i ponizi ljude koji rade za male pare', samo su neki od komentara koje je dobila.

Keli je pre dva meseca izazvala skandal kada je napustila emisiju 'Today' jer nije bila zadovoljna svojom garderobom. Naime, njen tim je navodno tražio svlačionicu na drugom spratu, ali je Dženifer Lopez već bila u njoj.

„Keli i njen tim nisu bili srećni. Nije im se dopala garderoba, pa se povukla iz emisije. Tog jutra napustila je emisiju bez glavnog gosta. Prema izvoru, ekipa emisije ponudila je Roulendu nekoliko drugih opcija, ali ona ih je sve prihvatila", rekao je izvor.

Umesto nje, na kraju je gostovala Rita Ora.

Bonus video

Kanski festival Privatna arhiva

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.