Na Azurnoj obali trenutno se nalazi svetski džet set, a među njima i češća gošća Kanskog festivala Ledi Viktorija Hervi (47). Bivša manekenka prikazala je do sada prave modne šokove, razotkrivala grudi i šetala u skandaloznim haljinama. Zbog toga je njeno sinoćnje modno izdanje popriličan šok.

Lejdi Viktorija Hervi iznenadila je na premijeri filma "The Second Act" na Kanskom festivalu izborom svedene haljine sa plaštom koji je predstavljao značajan korak dalje u njenom modnom izražavanju, odstupajući od prepoznatljivih stilova koje smo navikli da viđamo kod nje.

Ledi Viktorija Hervi
Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia 

Prema ranijim izdanjima može se reći da je Lejdi Viktorija elegantno odgovorila na modni izazov. Međutim, njen sasvim drugačiji stil bio je primetan već dan ranije, kada je stigla u Kan. Bez obzira na stilsku transformaciju, ova čuvena glumica je još jednom zasenila na premijeri filma, ostavljajući svoj pečat i dokazujući svoju vrsnost i u modnom i u glumačkom svetu.

Ledi Viktorija Hervi
PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia 

Šta se zna o kraljici skandala?

Ledi Viktorija ima aristokratsko poreklo, ali ne i ponašanje kojim bi to dokazala, jer pažnju javnosti uglavnom privlači golišavim izdanjima, skandaloznim ponašanjem i učešćem u rijalitijima.

Inače, Ledi Viktorija Hervi je ćerka šestog Markiza od Bristola, Viktora Hervija - britanskog aristokrate i biznismena, a Viktoriju je dobio sa trećom suprugom, Ledi Ivonom. Kum joj je princ Leka, jedini potomak poslednjeg kralja Albanije, Zogua Prvog.

Sa takvim poreklom, imala je i prigodno školovanje, međutim, iako su je roditelji upisali u elitni Benenden internat, namenjen devojčicama od 11 do 18 godina, Viktorija je rešila da napravi pauzu od godinu dana, te je otišla u Firencu na godinu dana, da bi se potom zaposlila u Londonu, gde je radila u oblasti marketinga.

Ledi Viktorija Hervi
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Majka joj je ukinula džeparac kao kaznu zbog neuspeha na Unverzitetu Bristol, nakon čega se Viktorija aposlila kao sekretarica producenta Majkla Vinera. Zatim je počela da se bavi manekenstvom, nadajući se da će joj to otvoriti put ka željenoj karijeri voditeljke.

U manekenstvu joj je išlo dobro jer je imala savršenu figuru i visinu, pa je na kraju dobila i posao modela Kristijana Diora.

U aprilu 2000. godine u saradnji sa prijateljicom otvorila je luksuzni butik u kojem su joj redovne mušterije bile Viktorija Bekam, Meg Metjuz i mnoge druge slavne dame, međutim, posao je trajao svega godinu dana.

Samo godinu dana kasnije stavila je katanac na radnju i ostala u dugovima u iznosu od 350.000 funti. Pored poslovnih dugova, bila je i u privatnim dugovima do guše. 2012. godine dobila posao urednice prestižnog magazina koji izlazi dva puta godišnje i bavi se modom i zabavom.

Pokušala je u više navrata da se nametne u medijima, pojavljivanjem u seriji "Absolutely Fabulous", učešćem u rijaliti programima i na kraju je ostala upamćena kao najgore obučena osoba.

Kada je reč o njenom ljubavnom životu, Viktorija je izlazila sa mnogim bogatim i slavnim muškarcima, između ostalih i sa fozačem Formule 1 Dejvidom Kultardom, ali i sa pevačem grupe "Bojzon" Šejnom Linčom. Ipak, najzapaženija joj je bila veza sa Mogensom Tolstrupom, vlasnikom lanaca restorana iz Danske.

Inače, u vreme pokreta "Me Too" Viktorija je protiv Harvija Vajnstina iznela optužbu da je "vladao filmskom industrijom kao Hitler". Ova kontroverzna plavuša Inače 2003. izazvala ogroman bes javnosti kada je izjavila da je "jako loše biti beskućnik zimi".

- Beskućnici bi zimi morali da odu na neko toplo mesto, recimo Karibe, gde mogu da po ceo dan jedu ribu - rekla je čime je zgrozila javnost.

Danas, njena je adresa u Los Anđelesu, a u medijima se ne pojavljuje tako često kao nekada.

Bonus video

Kanski festival Privatna arhiva

Izvor: Wanted A.N.