Zvezda ovogodišnje amfAR Gale u Kanu bile je definitivno niko drugi do čuvena "džepna Venera", lepa glumica Eva Longorija. Slavna lepotica pojavila se u fantastičnoj crnoj haljini sa naglašenim gornjim delom koju potpisuje Ashi Studio za kolekciju proleće 2023.

Toaleta je u donjem delu potpuno providna čime su u prvom planu bile Evine izvajane noge i vitko telo bez trunke "viška". Look je zaokužila sandalama sa platformom i decentnim komadima nakita, kao i nezaobilaznim crvenim karminom. 

Eva Longorija pojavila se u fantastičnom izdanju na aMfAR Gali.
JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Malo je reći da je glumica ukrala sve poglede na plavom tepihu, a okupljeni su hipnotisano posmatrali dok je sa najvećim osmehom pozirala fotorafima. Njeno izdanje, ali i figuru ocenili su najvišim ocenama, a samo pre nekoliko meseci situacija je bila potpuno drugačija.

Evi je tada zameran višak kilograma koji nakon trudnoće nije skinula onoliko brzo koliko je to od nje javnost očekivala. Umesto da posegne za brzim rešenjima, čuvena "očajna domaćica" odlučila je da kilograme skine zdravo - balansiranom ishranom i treningom".

Eva je smršala preko 20 kilograma što je mnogo ako se uzme u obzir da je visoka samo 1.55 m, zbog čega je jedna od najnižih glumica u Holivudu. S obzirom da je sitna, svaki, pa i najmanji "višak" više se video nego kod viših osoba, a zbog toga je dugo trpela sramne komentare.

Eva Longorija drastično se ugojila nakon porođaja.
SMTK / The Photo One / Profimedia 

Zamerali su joj celulit, strije, opuštenu kožu i "častili" je takvim uvredama za koje bi malo ko imao želudac. Iako je bila u najranjivijem periodu života - tek se porodila i navikavala se na sve što nosi majčinstvo, mnogi su dali sebi za pravo da je vređaju jer nije za nedelju dana vratila staru liniju, iako je i ona samo čovek od krvi i mesa.

Međutim, Evi je u jednom trenutku svega bilo dosta. Promenila je ishranu i počela da trenira svaki dan, toliko da gotovo nije izlazila iz teretane, a rezultati su bili veoma brzo vidljivi.

Kilogrami su otišli, a lepa glumica danas izgleda bolje nego ikad pre i ne krije koliko uživa u svom novom telu. Ne libi se da nosi provokativne toalete, i ističe obline, a čak je imala i svoj način da se nosi sa hejt komentarima.

Tako je, pre nekoliko godina, kada su je upitali za višak kilograma, i sama našalila na svoj račun i rekla da "obožava da jede sir", te da ne treba da čudi njen skok u kilaži.

Bonus video:

Trening Eve Longorije Instagram/evalongoria

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!