Ova nedelja bila je bombastična za slavnu glumicu Evu Longoriju. Najpre je ukrala sve poglede na dodeli Oskara u fantastičnoj kreaciji koja je u prvi plan izbacila njene obline, a potom je proslavila i rođendan, i to 48. po redu. 

Zanosna brineta podelila je na svom storiju čestitke koje je dobila od svojih prijatelja i saradnika, a u jednom trenutku podelila je i simpatični trenutak dok je razgovarala sa majkom i ocem. 

eva longorija snimila se u krevetu, bez šminke.
Instagram 

Glumica koja je na na pragu šeste decenije bila je u opuštenom izdanju u krevetu, ali i bez šminke i frizure izgledala je fantastično, a osmeh sa lica nije skidala.

Mnogi su komentarisali da izgleda daleko mlađe nego što jeste, a "džepna Venera" je zaista liniju dovela do savršenstva. Međutim, situacija je pre samo par godina bila poptuno drugačija. Čak i su joj i za prošli rođendan spominjali nekakav "višak" iako je glumica već tada bila na putu da izgleda kao u doba najveće slave.

Eva Longorija doterala je liniju.
Instagram 

Eva je smršala preko 20 kilograma što je mnogo ako se uzme u obzir da je visoka samo 1.55 m, zbog čega je jedna od najnižih glumica u Holivudu. S obzirom da je sitna, svaki, pa i najmanji "višak" više se video nego kod viših osoba, a zbog toga je dugo trpela sramne komentare.

Eva Longorija nabacila je preko 20 kg nakon trudnoće.
SMTK / The Photo One / Profimedia 

Zamerali su joj celulit, strije, opuštenu kožu i "častili" je takvim uvredama za koje bi malo ko imao želudac. Iako je bila u najranjivijem periodu života - tek se porodila i navikavala se na sve što nosi majčinstvo, mnogi su dali sebi za pravo da je vređaju jer nije za nedelju dana vratila staru liniju, iako je i ona samo čovek od krvi i mesa.

Međutim, Evi je u jednom trenutku svega bilo dosta. Promenila je ishranu i počela da trenira svaki dan, toliko da gotovo nije izlazila iz teretane, a rezultati su bili veoma brzo vidljivi.

Eva Longorija izabrala je teži put da smrša.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Longorija je izabrala teži put, i nije se podvrgla liposukciji i slično, kao neke njene brojne koleginice, već je smršala na prirodan način zbog čega zaslužuje dubok naklon.

Kilogrami su otišli, a lepa glumica danas izgleda bolje nego ikad pre i ne krije koliko uživa u svom novom telu. Ne libi se da nosi provokativne toalete, i ističe obline, a čak je imala i svoj način da se nosi sa hejt komentarima te se tako, pre nekoliko godina, kada su je upitali za višak kilograma, i sama našalila na svoj račun i rekla da "obožava da jede sir", te da ne treba da čudi njen skok u kilaži.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!