Eva Longorijane prestaje da oduševljava sve vitkom linijom i fantastičnim modnim stilom koji je pokazala na Nedelji mode u Parizu. Najpre je podržala svoju najbolju prijateljicu Viktoriju Bekam koja je predstavila novu kolekciju i bukvalno ukrala šou u neodoljivoj čipkanoj haljini koju potpisuje upravo bivša Spajsica,  a mnogi su njeno izdanje opisali upravo kao "praznik za oči".

Nakon toga je odžala lekciju stila sa Monikom Beluči kada se na jednoj reviji pojavila u kratkom belom odelu koji je u prvi plan istakao njene vitke noge.

Eva Longorija oduševila je belim odelom na Nedelji mode.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

I taman kada se pomislilo da smo sve videli, Eva je pripremila šah-mat za kraj. Lepa glumica bila je jedna od onih koja je prošetala pistom u sklopu L'Oreal revije, a njeno izdanje nije prošlo nezapaženo.

U kratkoj haljini od perja izgledala je zanosno poput starih holivudskih diva, i malo je reći da je izgledala perfektno. Komplimenti na račun izgleda "očajne domaćice" samo su se ređali, ali nekada je priča bila poptuno drugačija.

Naime, poznato je da je Eva smršala preko 20 kilogramanakon što je godinama bila na meti jezivih kritika. Kako je i sama ispričala, u trudnoći i nakon porođaja se ugojila, ali se time nije opterećivala sve dok svako njeno pojavljivanje u javnosti nisu pratili užasni natpisi i komentari koji se graniče s ljudskošću.

Eva Longorija ugojila se preko 20 kilograma u trudnoći.
SMTK / The Photo One / Profimedia 

Nakon toga odlučila je da reši svoj problem, prestala da konzumira šećer, testo i alkohol i prešla na organsku i svežu hranu. Takođe, uvrstila je i treninge na trambolini umesto trčanja. 

"Jako je zabavno! I dobro je za moja kolena jer sam starija. Nekada sam trčala, ali ne mogu više. Trampolina je veoma dobar za vas. Odlično je za moje telo, pa pogledajte šta mi je uradila", rekla je Eva jednom prilikom.

Trening Eve Longorije Instagram/evalongoria

Bilo kako bilo, restrikcije su brzo donele sjajne rezultate, a Longorija slobodno možemo reći, izgleda bolje nego ikada pre. 

Danas oni koji su je kritikovali mogu samo da joj zavide, što se da primetiti po njenom osmehu, a kako danas izgleda, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Huso / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Modni stil slavne glumice

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!