Ovogodišnja Nedelja mode u Parizuokupila je veliki broj pripadnica svetskog šoubiznisa, a pogotovo "Elie Saab" revija na kojoj je vrvelo sve od slavnih imena. Među njima se našla i jedna poznata Novosađanka koja je zasluženo privlačila pažnju na svakom koraku, a svojim modnim odabirom još jednom je pokazala zašto je to tako.

U pitanju je slavna influenserka Tamara Kalinićkoja je pred okupljene fotografe stala u ultramodernom ljubičastom odelu ispod kojeg je nosila Prada sivi top koji se nazirao ispod sakoa. Look je upotpunila nežnim talasima i neutralnom šminkom, a osmeh nije skidala sa lica.

Tamara Kalinić oduševila je odelom na Nedelji mode.
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

U jednom trenutku slobodno se može reći da je privukla veću pažnju i od legendarnih Monike Beluči i Eve Longorije koje su se na reviji takođe pojavile u odelima.

Monika Beluči i Eva Longorija pojavile su se na Nedelji mode u Parizu.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

I dok je Monika dominirala u crnom, Eva je ovom prilikom ponela kratko belo odelo koje je u prvi plan istaklo njene vitke noge. 

 Zapravo, Monika Beluči, iako je krasi neverovatna lepota, veoma često se nalazila na listama najlošije odevenih glumica. To doduše nije bio slučaj sa Evom koja je nebrojeno puta dokazala apsolutnu dominaciju kada je u pitanju stil. Ipak, čini se da je naša influenserka ovog puta odnela pobedu kada je u pitanju najbolje izdanje.

Šta vi kažete, ko je od ove tri dame najbolje izgledao u odelu? Pišite nam u komentarima vaše mišljenje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!