Nedelja mode u Milanu već nekoliko dana, a pored sjajnih kolekcija poznatih brendova, imali smo priliku da vidimo i izdanja naših influenserki koje nisu propustile ovo modno dešavanje.

Tokom nedelje mode ljudi iz sveta mode i influenseri serviraju nam razne aktuelne trendove i novitete, što je ovaj put bio slučaj i sa imenima sa naše scene. Imali smo priliku da vidimo za kakve komade su se odlučile Tamara Kalinić, Ena Luna i Anastasija Grujić.

Tamara Kalinić

Pored nove šik frizure koja joj sjajno pristaje, Tamara nam je pokazala i sjajne kombinacije.

Tamara je blistala u krem elegantnoj maxi haljini brenda The Row, ali i u sjajnom odelu koji je nastao u kolaboraciji brenda Adidas i Gucci. 

Ena Luna

Ena Luna se na reviji brenda D&G odlučila za komplet sa cvetnim printom koji potpisuje brend čijoj je reviji prisustvovala. Pored toga Enu smo mogli videti u atraktivnoj maksi crnoj haljini sa neobičnim prorezima koju potpisuje hrvatski dizajner Igor Duga.

Anastasija Grujić

Crvena mini pvc haljina s potpisom domaće dizajnerke Nine Rajak bila je dovoljna da Anastasija privuče sve poglede u Milanu. Pored toga mogli smo je videti i u crnoj blejzer haljini - večnom klasiku koji zaslužuje mesto u ormaru svake žene.