Eva Longorija je nova kraljica stila! To nam je potvrdila savršenim modnim izdanjima u kojima smo je viđali na Kanskom festivalu.

Ona je za ovogodišnji filmski festival spremila fantastične kombinacije koje u prvi plan ističu njenu zavidnu figuru koju je dovela do savršenstva posebnim režimom i trenizima.

Eva Longorija u trendi haljini koja je privukla sve poglede
imageSPACE / ddp USA / Profimedia 

Nakonniza modnih poslatica, Eva se pojavila u smeloj crnoj haljini asimetričnog kroja s potpisom brenda Monot koju odlikuje vrtoglavi prorez. "Očajna domaćica" privlačila je sve poglede na tradicionalnom amfAR humanitarnom događanju, a ovu odvažnu kreaciju spojila je s elegantnim sandalama s potpisom kuće Aquazzure.

Eva Longorija u haljini sa prorezima
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Dramatično našminkane oči i kosa podignuta u ležeran visoki rep bili su više nego dobar dodatak ovom look-u. Mnogi komentarišu da je Eva unajmila novog modnog stilistu, jer, kako se navodi, dugo nije imala ovako dobre modne odabire.

Inače, haljine sa prorezima su hit ovog leta, a Eva se u sličnoj kombinaciji pojavila pre nekoliko dana u Kanu, kao i na venčanju Bruklina Bekama, kada je nosila crnu haljinu sa prorezima u predelu grudi koju je dizajnirala njena prijateljia Viktorija Bekam.

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Savršena modna izdanja poznate glumice na Kanskom festivalu