Tamara Kalinić, naša najuspešnija blogerka koja je stekla svetsku slavu sinoć se pojavila u Kanu sa partnerom Filipom Testom.

Tamara je bila gošća kanskog festivala, a crvenim tepihom je prošetala uoči projekcije filma "Triangle of Sadness". Svojim savršenim look-om prisutne je ostavila bez teksta.

Tamara Kalinić na Kanskom festivalu
MAX MONTINGELLI/SGP_ / SGP / Profimedia 

Tamara je za ovu priliki odabrala žutu dugačku bajkovitu haljinu koju potpisuje Elie Saab, a izgled je upotpunila Pomellato nakitom.

Tamara Kalinić je na festivalu nosila kreaciju modne kuće Elie Saab
Instagram 

Naša uspešna blogerka u pratnji svog dečka, koji je takođe uticajno ime u svetu mode blistala je na crvenom tepihu, a do nedavno Tamaru gotovo nikada nismo mogli da vidimo u javnosti sa partnerom.

Tamara je na crveni tepih došla u pratnji dečka Filipa Teste
Instagram 

Ipak, to se skoro promenilo, kada je Kalinićeva podelila reklamu za jedan sat čije je zaštitno lice upravo ona, ali i njen partner Filipo Testa.

Podsetimo, Tamara i Filipo u vezi su već nekoliko godina, a zbog njega se i preselila u Francusku. Inače, i sam Filipo je u svetu mode. Italijan je i sam izuzetno uspešan, a kako prenose strani mediji, on radi kao menadžer za brend "Balmain" i zarađuje na stotine hiljada evra godišnje.

Biznismen Filipo Testa velika joj je podrška, a kako je i sama Tamara istakla, upravo on je bio uz nju u nekim najtežim trenucima.

Instagram Naša najuspešnija blogerka sa dečkom na Azurnoj obali