Stiglo nam je proleće i uživamo u svim blagodatima koje nam ono daje. Sem šetnji i boja koje su preplavile grad, proleće posebno vezujemo za osežavajuće mirise.

Verujem da je ovo vreme idealno za kupovinu nekog od parfema koji nam je listi želja već dugo, a neke od predloga možemo ukrasti i od naših domaćih trendseterki.

Ako želimo da budemo mudre i praktične i nešto viđeno na profilima popularnih devojaka isprobamo, a da se ne pokajemo, bolje nam je da se okrenemo onome što prikazuju domaće influenserke – njihove preporuke, za promenu, zaista možemo da uvažimo.

Istražili smo koje to parfeme koriste najveće domaće trendseterke, a evo do kakvih smo rezultata došli.

Ena Luna

Trendseterka iz Novog Sada bira Xerjoff - Blue Hope drvenasti cvetni mošusni miris za žene i muškarce. Note mandarine i bergamota, vanile i mošusa daju dugotrajan miris koji traje ceo dan.

Ena Luna  bira Xerjoff - Blue Hope drvenasti cvetni mošusni miris za žene i muškarce.
Xerjoff 

Mina Milutinović

Poznata domaća manekenka obožava miris koji voli i Rijana. Pre nego što je Rijana lansirala sopstveni parfem, njen omiljeni miris bio je „Love, Don’t Be Shy by Kilian“. U pitanju je slatki, cvetni miris sa notama cveta narandže, vanile i slatkog sleza.

Mina Milutinović obožava miris koji voli i Rijana.
screenshoot/fragrantica.com/ 

Tamara Ćosić

Poznatija pod pseudonimom Lepa svaki dan, redovno izveštava o beauty proizvodima koje često menja, ali kada je parfem u pitanju - tu ostaje verna godinama. Tako već godinama koristi Chanel - ChanceEau Tendre intenzivni cvetno-voćni miris koji odražava blistavu i samopouzdanu ženstvenost.

Chanel Chance spada među top 10 omiljenih parfema žena u Srbiji.
screenshoot/ sephora 

Tamara Kalinić

Tamara Kalinić poseduje u dva favorita među parfemima. Influenserka je kao drugi omiljeni parfem izdvojila unisex miris Lancôme - Figues & Agrumes koji ostaje tokom celog dana na koži.

Lancôme - Figues & Agrumes je omiljeni parfem Tamare Kalinić
screenshoot/fragrantica.com/ 

Kao drugi navodi jedan od popularnijih letnjih mirisa D&G Light Blue koji je savršen za sve koji vole cvetno-voćnu kombinaciju.

Kao drugi navodi jedan od popularnijih letnjih mirisa D&G Light Blue koji je savršen za sve koji vole cvetno-voćnu kombinaciju.
lilly.rs 

Zorannah

Naša poznata influenserka Zorannah pored parfema iz svoje kolekcije, često koristi slatkaste parfeme.

Što se tiče omiljenih blogerkinih, tu preovladava nota vanile: Lolita - Lempicka koji važi za cvetno-voćni privlačan, senzualan i zavodljiv ženski parfem.

Lolita - Lempicka koji važi za cvetno-voćni privlačan, senzualan i zavodljiv ženski parfem.
Print Screen/Fragrantica 

Vanilu takođe sadrži i popularni Acqva e Zucchero parfem, koji je kreiran u čast olfaktornih i čulnih zadovoljstava.

Vanilu takođe sadrži i popularni Acqva e Zucchero parfem, koji je kreiran u čast olfaktornih i čulnih zadovoljstava.
www.metropoliten.rs 

Anastasija Đurić

Poznata influenserka kao svoj omiljeni parfem ističe uniseks parfem Tiziana Terenzi - Orion. To je pikantan, intenzivan miris, istovremeno jak, ali nežan. Buket citrusa ga čini živahnim, u kontrastu od slatkoće ananasa i jabuke.

Omiljeni parfem Anastasije Đurić je uniseks Tiziana Terenzi - Orion.
screenshoot/fragrantica.com/ 

Jelena Nikolić

Poznatija na Instagramu kao Baby Tuna u poslednje vreme koristi Dolce&Gabanna - Dolce Peony cvetni miris božura i voća zbog kog se smatra savršenim za prolećne i letnje dane.

A u galeriji u nastavku teksta pogledajte koje parfeme najviše vole Srpkinje:

screenshoot/ sephora, screenshoot/fragrantica.com/ Pitali smo žene koje mirise najviše vole