Odabrati parfem kojim ćete ostaviti utisak i po kom će vas pamtiti nije nimalo lak zadatak, a naročito iz razloga što je izbor veoma širok.

Osim mirisnih nota, parfemi se razlikuju i po cenama. A da li ste se ikada zapitali da li postoje povoljni mirisi koji mirišu poput luksuznih i skupocenih nota?

Jedan od naših omiljenih high-street brendova, koji nas uvek oduševi svojom bogatom ponudom raznih parfema, je Zara, među čijim mirisima zaista možete pronaći ponešto za svačiji ukus po pristupačnoj ceni.

Nastavite da skrolujete i saznajte koji to luksuzni mirisu mirišu poput povoljnih Zarinih.

Svi ljubitelji mirisnih nota jasmina su upoznati sa Dior - Hypnotic poisonparfemom, ali nažalost on nije baš za svačiji džep. Srećom, Zara ima povoljniju zamenu za njega, a to je Zara Nuit, koji košta 1.300 dinara, a mnogi kažu da je miris neodoljivo podseća na luskuzan Dior.

Luksuzan francuski parfem Yves Saint Laurent - Black Opium takođe ima svoju jeftiniju verziju. Parfem Zara - Gardeniamnogi porede sa popularnim skupocenim mirisom.

Još jedan parfem iz Zare - Red vanilla, navodno poseduje 1/1 identičan miris kao i najpopularniji parfem Lancome - La vie est belle.

Kao što je poznato Chanel parfemi su sinonim za vanvremenski šik, prefinjenost i eleganciju. Međutim, i njihova cena nije za svačiji džep, pa je kao zamena tu Apple Juicekoji mnogi porede sa Chanel - Chance.

Dok kao Versace - Black Noir gotovo identično miriše Zara Magnificently Dubai koji je izrađen u kolaboraciji sa Jo Malone.

Na koje luksuzne parfeme mirišu još neki Zara mirisi, pogledajte u videu u nastavku:

Na koje luksuzne mirise mirišu povoljni Zara parfemi TikTok/ fashion_disease