PARFEMI KOJE ŽELIMO DA IMAMO U SVOJOJ KOLEKCJI: U Zaru su stigli novi mirisi koji su kao stvoreni za proleće

Parfemi iz prolećne kolekgije Zara brenda su sve što želimo u sunčanim danima!

Želite da ovog leta uživate u pravom ugođaju plaže i mora? Izaberite jedan od 5 parfema koji mirišu na najtoplije godišnje doba!
Shutterstock 

Koliko parfemi igraju veliku ulogu u našim svakodnevnim izdanjima najbolje potvrđuje činjenica da ne možemo da napustimo vrata svog doma bez da nanesmo omiljeni miris i upotpunimo ceo outfit.

Pomno odabrani miris može savršeno da upotpuni naše modno izdanje te neretko preuzima ulogu i modnog dodatka, stoga je pravo vreme da vaša polica s omiljenim parfemima dobije pravo, malo prolećno osveženje!

Osim što se s dobrim parfemom osećamo lepše i svežije, mirisi su takođe prepoznati i kao instant podizači raspoloženja, pogotovo kad smo pod stresom.

To se posebno odnosi na cvetne, prolećne parfeme koji unose jedno posebno raspoloženje u našu svakodnevicu te se zbog njega jednostavno osećamo bolje u svojoj koži.

Note koje su rezervisane za prve prolećne dane nešto su lakše i nežnije od zimskih parfema.
Shutterstock 

Dok zimi volimo da nosimo nešto intenzivnije mirise koji će nas ‘zagrejati’, note koje su rezervisane za prve prolećne dane nešto su lakše i nežnije. Kada govorimo o parfemskoj kolekciji brenda Zara, high street ponuda postala jednako atraktivna.

Kako je proleće pred nama, Zara je na svoje police predstavila neke nove prolećne mirise, od onih klasičnih, voćnih, preko mošusnih, pa sve do cvetnih nota. U nastavku smo izdvojili nekoliko bočica zbog kojih nestrpljivo iščekujemo prve prolećne dane!

Print Screen/Zara Zara parfemi za proleće probudiće najlepše uspomene i emocije!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši