5 PARFEMA KOJIMA JE TRENUTNO ZALUĐEN CEO SVET: Otkrijte mirise koji ostaju na koži CEO DAN

Modni svet je izabrao trenutno najpopularnije parfeme.

10 dugotrajnih parfema koji se zadržavaju na koži ceo dan
Unsplash/ Laura Chouette 

Znate i po sebi da najlepša odevna kombinacija postaje osrednja bez parfema, tog završnog pečata posle kog zaista postajemo neodoljivi.

Dokazano je da mirisi podstiču emocije, zbližavaju ljude svojim erotičnim notama, a postoje i tačni parfemi koji privlače muškarce.

Sigurni smo da imate svoj omiljeni, ali vredi isprobati nešto novo s vremena na vreme. Ne biste trebalo ni da izbegavate pristupačne mirise jer je razlika između skupih i jeftinih parfema veoma mala, nekad skoro i neprimetna. 

Bez obzira da li više volite slatke ili jače mirise, među pet trenutno najpopularnijih parfema lako ćete pronaći svoj novi favorit.

Kilian Love, Don’t Be Shy

Pre nego što je Rijana lansirala sopstveni parfem, njen omiljeni miris bio je „Love, Don’t Be Shy by Kilian“. U pitanju je slatki, cvetni miris sa notama cveta narandže, vanile i slatkog sleza.

Love, dont be shy od Kiliana je omiljeni Rijanin parfem.
screenshoot/fragrantica.com/ 

Na Tviteru se uveliko raspravljalo o tome kako je Rijana zvezda koja najbolje miriše u Holivudu. Kasnije je otkriveno da koristi ovaj parfem, nakon što se pojavio snimak na kom ga stavlja.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

O ovom parfemu svi govore na Tiktoku. Uniseks miris sadrži note jasmina, šafrana, kedrovine i ambre – a mnogi influenseri tvrde da će Baccarat Rouge 540 ostaviti trajan utisak.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 je parfem o kom svi govore na Tiktoku.
Maison Francis Kurkdjian 

Zara Red Temptation

Prethodni parfem košta skoro 250 evra, ali možete mirisati jednako sofisticirano za delić te cene. Zara Red Temptation je pristupačna kopija Baccarat Rouge 540 mirisa. Jedna Tiktokerka tvrdi da mirišu gotovo isto, a ovaj parfem je povoljniji.

Zara Red Temptation parfem TikTok/ jesssscca

Byredo Gypsy Water

Ovaj parfem je osvojio Instagram. U pitanju je osvežavajući, letnji miris. Sadrži note bergamota, limuna, bibera i bobica kleke što ga čini slatkim ali upečatljivim mirisom.

Maison Margiela Replica Beach Walk

Još jedan Tiktok hit među parfemima. Maison Margiela’s Beach Walk, poznat po svojim nostalgičnim notama, sadrži note bergamota, ružičastog bibera, kokosovog mleka i limuna koje vas vraćaju u letnje noći.

Maison Margiela Replica Filter Blur parfem je hit na Tiktoku.
screenshoot/fragrantica.com/ 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši