Parfem kao malo šta odaje naš karakter i ostavlja za nama trag po kom će nas pamtiti, a poznatima je naročito bitno kakav utiska ostavljaju u javnosti.

Glavne karakteristike moćnog parfema su da, pre svega, ne bude napadan, a da je ipak nezaboravan; ne sme da guši, ali da ostavlja upečatljiv trag.

Kao što mnoge domaće pevačice imaju svoje omiljene parfeme koji su svetski poznati, Rijana je otkrila svoj skriveni mirisni dragulj po kom je prepoznatljiva.

Rijana nosi isti parfem već nekoliko godina i ne deli parfeme na večernje i dnevne.
Profimedia 

"Miriše na raj", kaže prijatelj pevačice, reper Lil Nas X, misleći na njen omiljeni miris. Za razliku od ostalih zvezda, Rijana nosi isti parfem već nekoliko godina i ne deli parfeme na večernje i dnevne, letnje i zimske.

Dugogodišnji favorit lepotice je provokativan parfem Love, Don't be Shy od slavne kuće Kilian. Parfem je satkan od nota cveta narandže, nerolija, ruže i marshmallowa - sladak je i vrlo postojan.

Love, dont be shy od Kiliana je omiljeni Rijanin parfem.
screenshoot/fragrantica.com/ 

"Kad Rijana uđe u prostoriju, svi to osete - zavodljivi miris postao je njen zaštitni znak", kaže još jedan insajder blizak pevačici.

Ne znamo za vas, ali jedva čekamo da isprobamo magiju ovog čarobnog mirisa na sebi!