Ponekad se dobar poklon za Dan zaljubljenih može činiti veoma napornim, a ponekad i nemogućim zadatkom.

Od razmišljanja šta osoba koju volimo najviše priželjkuje i volela bi da poseduje do osmišljavanja samog finalnog iznenađenja, nam se ponekad napravi prava zbrka u glavi.

U tim trenucima, najvažnije je da se okrenete poklonu koji će svaku ženu obradovati, a to je uvek i zauvek - parfem.

Ovim ćete dragoj osobi pokloniti ne samo lep miris, već će im uvek probuditi lepe uspomene i jedan su od najjednostavnijih malih zadovoljstava u svakodnevnom životu koje činimo samo za sebe.

Ukoliko do sada još uvek niste odabrali pravi miris za nju, pored predloga parfema za poklon dragim ljudima i novolansiranih mirisa, uradili smo posao za vas i identifikovali 10 najboljih parfema koji će svaku ženu ili devojku učiniti srećnom.

Alien Mugler

Stvaraoci Aliena su bazirali kompoziciju na tri osnovne note: toplog belog ambera u bazi, drvenih nota u srcu i sunčanog indijskog jasmina na samom početku kompozicije. Osim prelepog mirisa koji asocira na jaku ženu, dizajn parfemske bočice ga čini još privlačnijim.

Alien Mugler parfem asocira na jaku ženu.
www.mugler.com 

Hugo Boss - Boss Orange

Boss Orange od Hugo Boss je cvetni miris koji upotpunjuje spoljnu lepotu svake žene, kao što i otkriva njene unutrašnje kvalitete. Gornja nota je crvena jabuka, srednje note su cvet narandže i belo cveće, dok bazu čine slatkaste note i vanila.

Boss Orange od Hugo Boss je cvetni miris koji upotpunjuje spoljnu lepotu svake žene.
amazon.com 

Burberry - Body

Burberry Body je luksuzna cyhpre – voćna kompozicija koja je prepuna svežih nota zelenog absinta, breskve i frezije koja pokreće čim ga prvi put pomirišete.

Burberry Body je luksuzna voćna kompozicija.
burberry.com 

Armani - Si

Si je intenzivna i sofisticirana interpretacija klasičnog ženskog mirisa koji utiče na samopouzdanje i energiju. Posvećen je slobodnim ženama koje se usuđuju da prihvate svoju najnežniju stranu.

Armani Si posvećen je slobodnim ženama.
screenshoot/ jasmin parfimerija 

Gucci Memoire

Gucci Mémoire otkriva novu, modernu kategoriju parfema koja je mešavina mirisa i emocija. Ovaj parfem poziva žene da svet pogledaju iz nove perspektive i da otkriju skrivenu lepotu prirode.

Gucci Mémoire otkriva novu, modernu kategoriju parfema.
screenshoot/gucci.com 

Dolce&Gabbana The Only One

Kompozicija ovog parfema simbolizuje miris ljubavi, zavođenja i požude, predstavljena bočicom crvene boje rubina. Smatra se još uvek skoro lansiranim parfemom, predstavljenim 2019. godine, što ga čini odličnim poklon za one koji vole da isprobavaju novitete.

Dolce&Gabbana The Only One je savršen parfem kao poklon za Dan zaljubljenih.
dolce&gabbana 

Chloé - Naturelle

Amblem Chloé je oduvek bila sveža, jedinstvena ruža. Ovaj autentični cvet je u prvom planu u srcu novog mirisa i ostavlja moćan, ali prefinjen drvenasti otisak koji traje satima.

Chloé - Naturelle je prelep ženski miris čijem poklonu bi se svaka žena obradovala.
Chloe.com 

Lancôme - Idôle

Idôle je novi miris od brenda Lancôme, namenjen novoj generaciji žena koje obožavaju cvetne note. Važi za luksuzan, elegantan, otmen i senzualan ženski parfem.

Lancôme - Idôle je namenjen novoj generaciji žena koje obožavaju cvetne note.
lancome 

Bvlgari - Omnia pink sapphire

Sveža citrusno-voćna kompozicija Omnia Pink Sapphire nadahnuta je dragim kamenom ružičastog safira koji simbolizuje mladost i radost života. Predstavlja pravo osveženje za ljubitelje nežnih, cvetnih, letnjih parfema.

Bvlgari - Omnia pink sapphire je pravo osveženje za ljubitelje nežnih, cvetnih, letnjih parfema.
bulgari.com 

Narciso Rodriguez Rouge

Sve u vezi Narciso parfema je visoka klasa – zaista predstavljaju pravi luksuz, a to je slučaj i sa ovom crvenom bočicom. Iako osoba kojoj kupujete parfem nije ljubitelj nota ruže u mirisa, ovaj sklop će im otvariti um i učiniti da se dive onome što njihove oči ne mogu da vide.

Narciso Rodriguez Rouge je luksuzan miris koji je idealan kao poklon za Dan zaljubljenih.
narciso rodriguez