Pogledajte u nastavku šta je našoj manekenki Mini MIlutinović najbitnije kod nege lice i tela...

Kako izgleda jedno tvoje opušteno jutro i da li imaš neki ritual?

Ja baš volim jutro i nekako se trudim da ga počnem lepim mislima. Kad obavim ličnu higijenu, onda pripremim svoj čaj, a nakon toga volim da uradim stretching. U poslednje vreme nisam baš motivisana da radim treninge, ali 5 do 10 minuta za rastezanje imam uvek i to ne preskačem. Posle toga se tuširam hladnijom vodom i dok pijem čaj stavim masku ili regularnu kremu.

Kakav tip kože imaš i šta trenutno koristiš za negu lica?

Imam normalan tip kože i stvarno nikad nisam imala neki problem sa njom. Najviše sam posvećena hidrataciji, a skoro sam pored kreme uvela dva nova La Roche Posay seruma. Jedan sa hijaluronskom kiselinom koji koristim ujutro, dok serum sa vitaminom C koristim uveče. Oko očiju koristim Kiehl’s kremu.

Jedno pravilo negovanja koga se uvek držiš?

Uvek volim da se dobro informišem o proizvodu i njegovim sastojcima. Mislim da je važno da on bude namenjen našim godinama jer često može doći do kontraefekta. Takođe, vodim računa o načinu na koji proizvod nanosim i uz šta ga koristim. Smatram da je pravilno negovana žena najlepša žena.

mina milutinovic
Instagram/@minamilutinovic 

Možeš li da nam preporučiš neki beauty tretman koji voliš da radiš na licu ili telu?

Nisam ljubitelj invazivnih tretmana i moj omiljeni odabir je tretman kiseonikom. Fenomenalan je za detoksikaciju kože, vraća joj sjaj i hidrira je. Što se tiče tela, jako volim masaže. A još jedna stvar koju volim jeste suvi piling koji radite rukavicom ili nekom finom četkom pre tuširanja.

Šta misliš o filerima i botoksu?

Imam 26 godina i do sada nisam imala interesovanje za to. Smatram da mi to nije potrebno, takođe ni drugim mladim devojkama, a nisam baš dovoljno ni informisana o tome. Ali verujem da žene u srednjim godinama treba da povedu računa kome daju svoje poverenje i da u tome ne preteraju jer onda dolazi do suprotnog efekta.

Opiši nam modni look od glave do pete koji najbolje opisuje Minu?

To je nešto što trenutno nosim. Naočare, bela majica, šire farmerke, dobre i udobne patike i neki oversized kaput. To mi je trenutno jako udobno i u tome se baš lepo osećam.

Imaš li neku lošu naviku koju želiš da promeniš, a nisi još uvek?

Volela bih da mogu potpuno da izbacim slatko iz svog jelovnika što mi ne ide tako lako.  Nije da preterujem u tome, znam da se kontrolišem, ali bih volela da ga jednog dana potpuno izbacim iz ishrane. Eto, ako je to loša navika, nju bih volela da promenim.

Šta ti instant popravi raspoloženje?

Neka čaša vina. 

mina milutinovic
Instagram 

BRZA PITANJA:

Omiljeni parfem?

Love, Don’t Be Shy By Kilian.

Sa šminkom ili bez nje?

Bez šminke uz malo preplanuli ten, ništa lepše!

Žuto ili belo zlato?

Žuto zlato, obožavam ga, i sve što imam od nakita je žuto zlato.

Ranoranilac ili spavalica?

Spavalica. Iako bih volela da je drugačije.

Preporuka za dobar film ili seriju?

Braking Bad serija, a film neka bude na primer Man on Fire.

Uz koju pesmu trenutno đuskaš?

Everything I Wanted od Bili Ajliš.

Instagram Mina Milutinović