Eva Longorija trenutno boravi na Azurnoj obali, a imali smo priliku da je vidimo na otvaranju Kanskog festivala. Lepa glumica na crvenom tepihu pojavila se u crnoj haljini, a mnogi su primetili da Eva nikad bolje nije izgledala.

Eva je blistala u dugačkoj crnoj haljini od tila sa šljokičavim detaljima, oko vrata je nosila čoker ogrlicu s dijamantom, dok je na nogama imala Aquazzura svetlucave sandale.

Paparaci su imali priliku da je fotografišu i krišom na terasi the Martinez hotela, a mnogi su se složili da Eva izgleda sjajno u svakoj prilici, i kada pozira pred svetlima reflektora, ali i kada ne zna da je snimaju.

Eva Longorija na Kanskom festivalu
Huso / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Crna haljina pristajala je glumicu kao salivena, a prethodnih godina Eva je mučila muku sa kilogramima. Naime, nakon porođaja glumica se ugojila 20 kilograma a uz pomoć posebnog režima uspela je da povrati staru liniju.

Eva Longorija na terasi hotela u Kanu
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kako u petoj deceniji izgleda tako dobro?

Eva se posvetila ishrani i treniznima, što joj je donelo sjajne rezultate. Evini treninzi pre svega su fokusirani na vežbe snage. Ipak, intenzivni treninzi zahtevali su da posle porođaja Eva promeni i način ishrane, pa je tada izbacila testo, šećer i alkohol.

Lepa glumica najčešće jede organske i sveže namirnice, a trudi se da joj svi obroci budu povrće bogato vlaknima poput prokelja, spanaća i brokolija.

Eva Longorija smršala je 20 kilograma psole porođaja
Instagram 

Posle većine obroka voli da pojede i orahe s jogurtom. Trudi se da ne konzumira šećer i ugljene hidrate, a jedan dan u nedelji odvaja za "cheat" dan kada dozvoli sebi da pojede malo pice ili čipsa. Kaže da slatko ne voli pa ga onda ni ne jede.

Eva priznaje kako bi lako mogla biti vegetarijanac jer obožava povrće i stalno ga priprema kod kuće. Kaže kako puno ljudi stavlja povrće ili sir u različite sosove, a s obzirom da je ljubiteljka povrća koje joj je preukusno, ona samo dodaje malo maslinovog ulja.

Eva Longorija praktikovala je posebnu ishrnau i treninge
Instagram 

Za doručak najčešće jede kajganu od belanca i sveže voće. Za ručak ćuretinu ili piletinu i povrće kuvano na pari.

Kao užinu posle ručka najčešće jede sveži krastavac začinjen sokom od limuna, krišku jabuke sa sirom ili maslacem od kikirikija, a voli da jede i jogurt od vanile. Za večeru jede ribu i povrće na pari, a preferira losos u kombinaciji sa šparglom.

Podsetimo, Eva je mescima bila na meti sramnih komentara na račun izgleda. Mnogi su je kritikovali jer se ugojila, a kako je glumica izgledala nekad a kako danas, pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

4CRNS, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kako je smršala slavna glumica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!