Slavna glumica Eva Longorija definitivno je u formi života, što se dalo primetiti i kada je nedavno okačila fotografiju na kojoj je u minijaturnom kupaćem kostimu. Iako debelo gazi petu deceniju, Longorija je pokazala telo na kojem bi joj pozavidele i mnogo mlađe, a čak i najgori hejteri ne mogu joj naći manu, ma koliko se trudili. 

Eva Longorija pokazala je telo u kupaćem.
Instagram 

Nažalost, Eva je na svojoj koži i te kako osetila lošu stranu slave, s obzirom da su joj mnogi, nakon što se u i nakon trudnoće ugojila 20 kilograma, ostavljali jezive komentare.

Eva Longorija našla se na meti kritika zbog kilograma.
NDPG / Backgrid UK / Profimedia 

Zamerali su joj celulit, strije, opuštenu kožu i "častili" je takvim uvredama za koje bi malo ko imao želudac. Iako je bila u najranjivijem periodu života - tek se porodila i navikavala se na sve što nosi majčinstvo, mnogi su dali sebi za pravo da je vređaju jer nije za nedelju dana vratila staru liniju, iako je i ona samo čovek od krvi i mesa.

Eva Longorija našla se na meti kritika zbog izgleda nakon porođaja.
SMTK / The Photo One / Profimedia 

Međutim, Evi je u jednom trenutku svega bilo dosta. Promenila je ishranu i počela da trenira svaki dan, toliko da gotovo nije izlazila iz teretane, a rezultati su bili veoma brzo vidljivi.

Eva Longorija redovno trenira.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kilogrami su otišli, a lepa glumica koju često zovu i džepnom Venerom, s obzirom da je visoka samo 155 cm, danas važi za jednu od najzgodnijih. 

Eva Longorija danas je jedna od najzgodnijih glumica.
Instagram 

Na sve to, Longorija je izabrala teži put, i nije se podvrgla liposukciji i slično, kao neke njene brojne koleginice, već je smršala na prirodan način zbog čega zaslužuje dubok naklon.

Eva Longorija izgleda nikad bolje.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Takođe, Eva je imala i svoj način da se nosi sa hejt komentarima te se tako, pre nekoliko godina kada su je upitali za višak kilograma, i sama našalila na svoj račun i rekla da "obožava da jede sir", te da ne treba da čudi njen skok u kilaži.

Eva Longorija dovela je svoju liniju do savršenstva.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!