Slavna glumica Eva Longorijau poslednje vreme ne izlazi iz izazovnih, seksepilnih toaleta. Zapravo, od kako je smršala čak 20 kilograma koje je dobila tokom i nakon trudnoće, čini se da se ne libi da pokaže gotovo svaki santimetar tela. Izuzetak nije bila ni proslava Nove godine, i slobodno moćemo reći da je modnim odabirom definitivno prevazišla samu sebe.

Eva Longorija nosila je golu haljinu.
Instagram 

Longorija je ovom prilikom nosila mrežastu "golu" haljinu, a ovakav tip toaleta već smo mogli da vidimo na brojnim slavnim damama, kao i na vodećim trendseterkama. 

Eva Longorija privukla je pažnju izborom toalete.
Instagram 

Izazovna toaleta malo toga je ostavila mašti, a zbog mreže i šljokica stekao se utisak da glumica ispod ne nosi ništa. 

Na sve to, haljina je imala i duboki izrez sa strane koji je samo dodatno pojačao seksepil. 

Eva Longorija pokazala je obline u seksepilnoj haljini.
Instagram 

Glumica se, bez sumnje, sjajno provela na proslavi, što se da primetiti po njenim storijima, a nisu joj smetali ni radoznali pogledi jer se dalo primetiti da uživa u svom telu.

Eva Longorija zadovoljno se snimala celo veče i pozirala sa prijateljima.
Instagram 

A ako se po dočeku poznaje kakva će biti godina pred nama, jasno je da možemo da očekujemo još provokativnih izdanja slavne glumice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!