Pred nama je defintivno sezona u kojoj ćemo, više nego ikad, nositi sve te izazovne komade sa šljokicama i štrasom, a ukoliko ste poslednjih dana zakoračili makar u jednu radnju bilo kojeg high street brenda, ponuda definitivno opravdava ovu tvrdnju. 

Međutim, zanimljivo je da se pored šljokica izdvojio još jedan upečatljivi trend koji trendseterke obožavaju mesecima - mreža. Mrežaste haljine i tunike su it komad već neko vreme, a fashion devojke nose ih na najrazličitije načine.

providne haljine su trend sezone.
Instagram 

Počev kao haljine ispod kojih nose samo duboki veš, pa i preko pantalona, ili pak kao samostalni komad ispod kojeg se nazire grudnjak, za one koje teže seksepilu. 

Bilo kako bilo, komadi od mreže će svakom autfitu dati novu dozu smelosti, te ne čudi što je brojnim zaljubljenicima u modu zapala za oko upravo Zarina prozirna haljina koja sadrži svjetlucave detalje, a o njezinoj popularnosti najbolje govori činjenica da rasprodata čim je stigla u ponudu brenda.

zara haljina se rasproda čim dođe u radnje
ZARA 

Doduše, njena cena baš i nije baš prava sitnica te ćete za nju morati da izdvojite 12.990 dinara, te budite u niskom startu kada model ponovno postane dostupan!

zara haljina od providne mreže sa šljokicama je najpoželjniji komad.
ZARA