Ušli smo u sezonu prazničnih žurki, što znači da jedva čekamo da uskočimo u zavodljive modne priče koje ne prolaze nezapaženo. Kao i svake sezone, i ova aktuelna ima nekoliko 'must have' modnih favorita, a trend prozirnih suknji i haljina se pokazao kao najpoželjniji!

Verujemo da ste na Instagramu već primetili da it devojke ne skidaju prozirne modne komade. Tačnije, uglavnom se radi o haljinama i suknjama, a mogu se naći i pantalone istog tipa. Na prvi pogled, to je hrabar izbor koji će oduševiti sve one koji vole da privlače pažnju malo drugačijim odevnim kombinacijama.

Prozirni modni komadi se nose na razne načine, ali ako je, na primer, suknja, predlažemo sledeću varijantu. Obucite uski crni bodi, duži predimenzionirani blejzer i svoje omiljene mokasine ili čizme. Naravno, sve to zaokružite svojim omiljenim modnim detaljima.

Ovom kombinacijom ćete postići zavodljiv izgled koji nije vulgaran, već veoma smeo. Naravno, možete se poigrati bojama, pa pored crne možete kombinovati bodi u vedrijim nijansama ili odabrati blejzer u boji. Mali trik o tome kako da nosite ovu kombinaciju ako se niste u potpunosti "na ti" sa providnim trendom je blejzer zategnut u struku efektnim kaišem. Na ovaj način će vam butine biti „zatvorene” od pogleda i osećaćete se ugodnije.

Providna suknja i blejezer su idealna kombinacija.
Instagram 

Što se tiče kombinacija sa haljinom, princip je isti kao i kod suknje, samo što pored bodija dugih rukava možete izabrati i onaj sa tanjim naramenicama koji će lepše izgledati u kombinaciji sa haljinom dugih rukava. Možete se poigrati i bojom bodija i cipela i na kraju stvoriti posebnu modnu priču. U ovom slučaju možete nositi i blejzer, ali mi glasamo za varijantu bez.