Zimski period je poznat po dominaciji tamnih nijansi, ali to ne znači da ovi stilovi treba da budu dosadni. Sasvim suprotno. Siva boja je odličan izbor za upečatljive kombinacije, pogotovo što podjednako efektno izgleda u kombinaciji sa belom, klasičnom crnom i svim ostalim nijansama sive.

Siva boja odlično izgleda na zimskim suknjama, koje su u midi verziji dobra alternativa pantalonama – udobne su, omogućavaju lakoću kretanja, izgledaju veoma šik i doterano, ali umereno. Zaista savršena baza za upečatljiv dnevni stil.

zara suknja za jesen/ zimu.
ZARA 

Suknja nas je podsetila na modele koje je pre nekoliko sezona predstavila modna kuća Celine, a ove sezone midi modeli posebno dobijaju na popularnosti. Osim toga, poznato je da high street brendovi ulažu velike napore da kupcima ponude podjednako zanimljive modele, ali po pristupačnijoj ceni.

zara suknja.
ZARA 

Tako nam je u Zarinoj ponudi za oko zapela prelepa siva midi suknja, asimetričan model koji se može nositi od jutra do mraka. I dok ju je moguće nositi kao deo dnevnog jesenjeg outfita, Zara nam je pokazala kako ovaj model odlično stoji uz čizme i kožnu jaknu. Zaista, stajling u kojem ćete ujutro otići u kancelariju, a posle posla produžiti u izlazak.

zara suknja za jesen 2022.
ZARA 

Zarina midi suknja košta 8,990 dinara i dolazi sa visokim strukom i kaišem. Najimpresivniji je preklop, i asimetrični kroj sa plisiranim delom na dužoj strani. A-kroja je veoma laskav za figuru, a zahvaljujući suptilno efektnim detaljima, može se nositi bez obzira na godine - nemojte se iznenaditi ako je mama ili ćerka jednog jutra izvuku iz vašeg ormana.