Iako zahlađenje malo kog može da obraduje, činjenica je da su jesenje odevne kombinacije najuzbudljivije jer nam pružaju mogućnost da se poigravamo sa slojevima. Povratak slojevitom odevanja, između ostalog, podrazumeva da ćemo se vratiti mnogim klasicima koje ćemo kombinovati s aktuelnim trendovima.

Jedan od klasika koji nosimo svake jeseni svakako je midi suknja, a ove sezone najpoželjniji su modeli izrađeni od kože. Brojne street style zvezde, koje su bile na poslednjim nedeljama mode u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu, često su birale odevne kombinacije u kojima je glavnu ulogu imala upravo kožna midi suknja, a kombinovale su ih s košuljama, bluzama i toplim džemperima, a nisu izostali ni all leather outfiti.

Razlog zbog kog je ovaj komad toliko popularan svakako je njegova praktičnost jer se lako inkorporira i u poslovne, ali i u nešto zavodljivije party lookove.

S obzirom na to da su skoro svi high end i high street brendovi uvrstili kožne suknje u svoje kolekcije i da nude raznovrstan izbor nije teško doći do modela po sopstvenoj meri, svejdno da li želite suknju od prirodne kože koju ćete moći da nosite godinama ili cenovno pristupačniju eko varijantu.

Mada su crne kožne suknje večni klasik, u ponudi su i modeli u vibrantnim bojama. Uvek moćno izgledaju i animal print modeli, kao i oni u bordo ili maslinastim nijansama. Pregledali smo sve modele iz aktuelnih kolekcija i izdvojili nekoliko favorita, koje možete pogledati u nastavku.

1.

Kožna suknja.
ZARA 

2.

Kožna suknja.
ZARA 

3.

kožna suknja.
BERSHKA