Nedelja mode u Parizu počela je 26. septembra i nudi nam priliku ne samo da zavirimo u nove trendove, već da ispratimo i kakve kombinacije su izababrale poznate dame.

Kao i svake godine na ulicama prestonice mode okupile su se brojne trendseterke i zaljubljenice u modu i pokazale svoj jedinstven stil. Osim mnogobrojnih izdanja i modnih ideja koje su prezentovale, oko jednog su se sve složile - koža je nesumnjivo ove sezone vladarka mode.

Bela Hadid u kožnom izdanju od glave do pete.
Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Manekenka, proglašena i najlepša žena na svetu, Bela Hadid, uslikana je u total kožnom outfitu. Nosila je kožne pantalone sa vidljivim štepom, retro jaknu i seksi bordo korset, uz aksesoare u vidu leopard torbice i crnog rajfa.

Bela Hadid u kožnoj suknji.
Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Bela je iznenadila i dan pre total leather izdanja, kožnom suknjom koju je neočekivano kombinovala sa patikama i topom sa trakicama.

Olivija Palermo u kožnim culotte pantalonama.
Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

Iako se u prošlosti koža vezivala isključivo uz buntovničku, rokersku konotaciju, Olivija Palermo je pokazala da to nije slučaj. Ona je ponela kožu na nešto svedeniji način i dokazala je da su sada kožne pantalone prikladne za većinu situacija - od posla do ručka ili porodičnog okupljanja. Culotte pantalone ponela je uz duboke crne čizme i time izbrisala granice u kombinovanju kožnih komada ove jeseni.

Hejli Biber nosi kožnu jaknu u Parizu.
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Manekenka Hejli Biber je u Parizu demonstrirala čak dva kožna outfita. Za dnevnu varijantu, odlučila se za fenomenalnu kožnu jaknu naglašenih ramena, koju je savršeno kombinovala uz cargo pantalone i visoke potpetice. Dok je za večernje izdanje, supruga Džastina Bibera ponela jaknu od krokodilske kože koja je bila zvezda celokupnog outfita.

Hejli Biber u kroko kožnoj jakni.
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Bogata naslednica i supruga sina Dejvida Bekama, Nikola Pelc, takođe je prošetala dva kožna outfita. Prvi se sastojao od asimetričnog kožnog topa s dugim rukavima, uz koji je nosila mini suknju s detaljima kože na pojasu.

Pelc je u Parizu takođe nosila i crveni kožni komplet, sastavljen od suknje i jakne, kombinujući ga sa istim cipelama kao i prethodni, kao i teget rolkom.

Ukoliko još uvek niste sigurni da je kožni materijal nešto što nedostaje vašem stilu, znajte da upravo ovi statement komadi donose osveženje u svačiji orman.