I oni koji nisu ni najmanje zainteresovani za svet mode znaju da je njegova priroda u potpunosti ciklična. Trendovi dolaze i odlaze i vraćaju se nekoliko puta tokom našeg života, ali dok neki padaju u nemilost nekoliko decenija pre nego što se opet pojave, drugi se češće ponavljaju, a jedan od takvih trendova odnosi se na ružnu obuću koja trenutno opet vlada.

Tačnije, sada je ružna obuća dobila svoje hibridne oblike, a jedan od njih nosi i trenutno jedna od najtraženijih modela Bela Hadid.

Manekenka je minijaturni kožni komplet stilizovala sa najčudnijim čizmama koje smo videli. Čizme-patike dosežu do kolena, a ono što ih čini neobičnim jeste donji špicasti deo na pertlanje, sa znakom popularnog sportskog brenda. 

Ružne čizme koje Srpkinje ne bi nosile ni u ludilu
RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Zapravo, ove čizme izgledaju kao kopačke s potpeticima i, prema mišljenju modnih stručnjaka, nije ih lako ni izneti ni stilizovati, ali Bela je uspela da nadmaši sva očekivanja.

Hibridne čizme Bele Hadid.
Instagram 

S obzirom na to da Srpkinje nisu sa oduševljenjem prihvatile patike na platformu brenda Isabel Marant, sumnjamo da će i ove hibridne čizme.

Iako je vreme Nedelja mode širom sveta, što rezultira pojavu otkačenih outfita poznatih, izgleda žene sa ovih prostora još uvek nisu prihvatile trend ružne obuće u svetu.

Bela Hadid u ružnim čizmama.
RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Da li biste se usudili da ponesete ovakve čizme? Odgovorite nam u anketi!

Anketa

Da li biste nosili ove čizme-patike?