Ešli Grejam koja važi za jednu od najlepših plus size manekenki svih vremena, ne prestaje da iznenađujuje pratioce provokativnim izdanjima. Najpre se pre nekoliko dana pojavila u goloj haljini koja je u prvi plan istakla njene obline, a sada je otišla korak dalje i pokazala sve. 

Naime, Grejam je prošetala crvenim tepihom na gala događaju koji je organizovao časopis "Time" i tom prilikom ponela je potpuno providnu toaletu od tanke, svetlucave mreže.

Haljina je imala kapuljaču i neobične rukave, a manekenka je ispod nosila samo dubok veš i crni top. Malo je reći da je ukrala sve poglede, a iako je negativnih komentara i te kako bilo, ona se na to ne obazire, već pokazuje da voli svoje telo baš takvo kakvo je.

Mnogi su komentarisali da joj ovako nešto ipak ne priliči, te da pisali užasne reči na račun njene kilaže. Ipak, jedna od žena sa najlepšim licem u modnoj industriji nije se obazirala na komentare i mi možemo samo da kažemo jedno veliko bravo!

ešli grejam pojavila se u haljini od mreže.
Instagram 

Inače, Ešli je jedna od najglasnijih kada je promovisanje prirodne lepote i normalnog ženskog tela, i nema problem da pokaže i takozvane "nesavršenosti". Ona je u više navrata isticala da joj ne smeta njena kilaža iako ima gotovo 100 kilograma.

- Ljudi me često pitaju kako uspevam da prštim od samopuzdanja i komentarišu moj stil oblačenja. To što nosim konfekcijski broj 16 (američke veličine, prim.aut), imam skoro kilograma i snimam kampanje za donji veš, ne znači da želim stalno da vodim razgovore o tome šta je potrebno da imam toliko samopuzdanja - rekla je jednom prilikom.

ešli grejam nema problem da pokaže obline.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- To što sam velika devojka, ne znači da moram neprestano da vodim ovakve vrste razgovora. Za mene je to pomalo šokantno, jer se ista pitanja ne postavljaju mršavijim ženama. Na kraju, zaista nije sve u izgledu. Ponekad je ono što se nalazi u nama nešto na čemu bi trebalo da poradimo - dodala je na kraju.

ešli grejam nema problem sa samopouzdanjem.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!