Ešli Grejam jedna je od najpoznatijih plus size manekenki koja je potpuno preokrenula pravila u modnoj industriji i utabala put drugim devojkama koje su bile mišljenja da ukoliko nisu "nulta veličina", nikada neće moći da budu deo modeling industrije. 

Naravno, daleko od toga da je njen put bio lak. Od samog početka suočavala se sa brojnim preprekama i problemima, pogotovo nakon što se porodila. Tada su mnogi govorili da "sa celulitom i strijama može da zaboravi na modne piste", međutim, ona je dokazala da je samo nebo granica kada nešto želite.

Manekenka je jedna od najglasnijih kada je promovisanje prirodne lepote i normalnog ženskog tela, i nema problem da pokaže i takozvane "nesavršenosti". To je pokazala još jednom kada se na jednom događaju pojavila u izazovnoj haljini koja je malo toga ostavila mašti. 

Manekenka se pojavila na dodeli Britanskih modnih nagrada u Londonu, a na sebi je imala satensku haljinu sa printom pokvašene tkanine na ženskom telu, i sa velikim prorezom sa strane kao i sandale sa otvorenim prstima. Malo je reći da je izgledala kao milion dolara, međutim, nisu svi bili istog mišljenja.

Ešli Grejam se pojavila u goloj haljini.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Mnogi su komentarisali da joj ovako nešto ipak ne priliči, te da pisali užasne reči na račun njene kilaže. Ipak, jedna od žena sa najlepšim licem u modnoj industriji nije se obazirala na komentare i mi možemo samo da kažemo jedno veliko bravo!

Ešli Grejam oduševila je sve izazovnom toaletom.
Instagram 

Ona je u više navrata isticala da joj ne smeta njena kilaža iako ima gotovo 100 kilograma.

- Ljudi me često pitaju kako uspevam da prštim od samopuzdanja i komentarišu moj stil oblačenja. To što nosim konfekcijski broj 16 (američke veličine, prim.aut), imam skoro kilograma i snimam kampanje za donji veš, ne znači da želim stalno da vodim razgovore o tome šta je potrebno da imam toliko samopuzdanja - rekla je jednom prilikom.

- To što sam velika devojka, ne znači da moram neprestano da vodim ovakve vrste razgovora. Za mene je to pomalo šokantno, jer se ista pitanja ne postavljaju mršavijim ženama. Na kraju, zaista nije sve u izgledu. Ponekad je ono što se nalazi u nama nešto na čemu bi trebalo da poradimo - dodala je na kraju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!