Glumica Eva Longorija iskoristi svaku priliku da se pohvali svojom vitkom figurom koja je rezultat kombinacije treninga i balansirane ishrane.

47-godišnja glumica Eva Longorija, koja se proslavila u seriji Očajne domaćice, pre četiri godine rodila je sina, a nakon trudnoće je promenom načina ishrane skinula čak 20 kilograma. 

Nekoliko puta Eva je isticala da joj je uloga majke u mnogome promenila život, ipak, odlučila je da od sebe ne odustane. Zato je uz naporne treninge, Eva ubrzo nakon porođaja povratila staru liniju i ponovo ponela titulu najseksipilnije latinoamerikanke u petoj deceniji.

Brojne fotografije zanosnog tela Eve Longorije preplavile su "Instagram", a mnogi su se pitali samo jedno:Kako u petoj deceniji izgleda tako dobro?

Tajna je u tome da je izbacila šećer i ugljene-hidrate, a jedan dan u nedelji dopustila je sebi da uživa u pici i čipsu. Sa slatkišima nije imala problema jer ih, kako tvrdi, nikada nije ni volela.

Međutim, tajna njene zavidne linije leži u zabavnoj aktivnosti - skakanju po mini trambolinu, koji je postao rekvizit od kog se glumica ne odvaja. U ovom intenzivnom kardio treningu uživa već godinu dana, otkako joj ga je otkrila trenerka Ali Điampolo.

"Nikad ne preskačite ponedeljak", napisala je u glumica u maju uz kratki isečak sa zabavnog treninga koji topi kalorije kao od šale.

Trening Eve Longorije Instagram/evalongoria

Prema studijama, 20 minuta skakanja na trambolinu potroši kalorija kao i 60 minuta hodanja na traci. Posebno jača mišiće nogu i stomaka, a podstiče osećaj za koordinaciju i ravnotežu, te rezultira razvijanjem motoričkih sposobnosti.

Longorija obožava i vežbe s tegovima, a isprobala je sve oblike treninga - od joge i pilatesa do trčanja, a evo kako izgled usled redovnih treninga:

Instagram, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Eva Longorija liniju održava redovnim treningom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!