Keli Rouland, bivša članica grupe "Destiny's Child" bila je uspešna pevačica, tekstopisac, plesačica i glumica, danas živi pomalo drugačiji život. 

Ona je godinama je u srećnom braku sa Timom Vedrspunom sa kojim ima dva sina Titana i Nou. Neko vreme je nismo viđali u javnosti, a paparaci su je nedavno uslikali sa starijim sinom Titanom dok ga je vodila kod lekara, u sasvim opuštenoj dnevnoj varijanti. U komplet narandžastoj trenerci, tek dva meseca nakon porođaja, pokazala je da izgleda fantastično i u opuštenim izdanjima. 

Iako je poslednjih godina u medijima prisutna kao TV ličnost, Keli Rouland još uvek izaziva veliku pažnju javnosti. Tako njene paparaco fotografije, neretko možemo videti na stranim portalima, a njene objave na društvenim mrežama nikada ne prolaze nezapaženo, a često se pominju i u medijima. Po svemu sudeći, ona danas vodi prilično normalan i miran život za razliku od života kakvog je vodila u mladosti.

keli rouland sa sinom titanom
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Možda mnogi ne znaju, ali Keli Rouland je svoju karijeru započela još 1990. godine, sa samo 9 godina, kada je sa svojom prijateljicom Bijonse i Latavijom Roberson osnovala ženski sastav Girl's Tyme, a ubrzo im se pridružilo još nekoliko devojčica.

U međuvremenu, Bijonsin otac je osnovao novu grupu - Destiny's Child. U sklopu ove globalno popularne grupe izdale su četiri studijska albuma: Destiny's Child, The Writing's on the Wall, Survivor, kao i Destiny Fulfilled te im se tokom godina postava stalno menjala. Poslednju postavu grupe činile su Bijonse, Keli i nova članica Mišel Vilijams.

Iako se nagrađivana Gremi pevačica istakla u javnosti kao članica popularne grupe, nije joj bilo teško da nastavi karijeru samostalno. Keli je objavila četiri samostalna albuma, uključujući i njen debi iz 2002. godine, Simply Deep, koji je izašao dok je Destiny’s Child  grupa još uvek bila aktivna. Do  2014. godine muzička karijera je nastavila da ide uzlaznom putanjom i do tada je Keli izdala još četiri vrlo uspešna albuma i prodala ih više od 40 miliona širom sveta. Nizala je hitove poput "Stole", "Commander", "Motivation", "Work"... i mnoge druge.

Poslednjih godina Roulandova je postala popularna kao TV ličnost, učestvujući na mestu žirija u britanskom talent šou X Factor 2011. godine, američkom X Factor 2013. godine, kao i The Voice Australia od 2017. 

Kada je Keli proslavljala svoj 35. rođendan želja joj je bila da se članice grupe ponovo okupe za njen dan, nakon čega su mnogi fanovi, ovog nekada popularnog ženskog sastava, izrazili želju da ih ponovo vide na koncertima. Bijonse, Keli Rouland i Mišel Vilijams, članice popularne grupe "Destiny's Child" su tadašnjim okupom fanove samo podsetile na vreme kada su harale top listama, ne i ispunile njihovu želju. 

Inače ovaj uspešni trio poslednji put nastupao je zajedno 2013. godine u poluvremenu Superboula, kada su Mišel i Keli bile gošće na nastupu Bijonse, koja je bila glavni performer u pauzi najgledanijeg sportskog događaja u Americi.

Malo je poznato da je pre svetske slave imala velikih problema u porodici zbog kojih je bila primorana da se preseli u Hjuston. Naime, rođena je u Atlanti koje se seća do svoje 6 godine. U tom periodu, njena majka je ostavila njenog oca, koji je bio nasilni alkoholičar, sa  PTSP-om zbog služenja rata u Vijetnamu i zajedno sa decom pobegla od njega. Kada je Keli imala sedam godina, njena porodica se preselila u Hjuston gde se u nekom trenutku preselila kod, svoje kasnije koleginice, Bijonse, a njenu majku Tinu Nouls je volela kao svoju, a često ju je i spominjala u javnosti kao „Mama T".

Iako je 2020. bila neverovatno izazovna godina, inspiracije i kreativnosti Keli nije manjkalo, pa ju je, pritom u drugom stanju, karantinski period postakao na neke neverovatne kreacije. Nova linija muzičarke i glumice Keli Roland u saradnji sa JustFab sadrži džemper haljine, aktivne pletene čizme, tkane sandale sa potpeticom i još mnogo toga.

Po svemu sudeći Keli je danas konačno u miru, uživa u ulozi majke dva dečaka i, što je najbitnije, živi srećan život sa svojom porodicom. Jednom prilikom je izjavila da uživa u svojoj privatnosti, kao i da joj zatvaranje povodom korona virusa nije teško palo, jer konačno ima više vremena da podeli sa svojom porodicom. Iako je u mladosti, malo je reći, harala scenom i svetskim top listama, sada joj se život prilično promenio. Danas je drastično mirniji, obzirom na to da je skoro napunila 40 godina i rodila još jednog sina. Jednom prilikom izjavila je da sa njim uživa i podseća se svih čari majčinstva u ranim fazama, kao što je to bilo pre samo nekoliko godina sa starijim sinom.