Festival u Kanu je vreme kojem se Karla Bruni raduje. Ovo su trenuci u kojima bivša prva dama Francuske blista kao retki dijamant. Tako je bilo i ove godine kada je izašla u uskoj zlatnoj haljini koja prati njenu savršenu figuru.

Ko je ne poznaje nikada ne bi pomislio da ova žena gazi šestu deceniju života. Karla je na crvenom tepihu imala prozračnu šminku, jednostavnu frizuru i odavala je utisak mnogo mlađe žene.

Ali pre nekoliko godina, Karla je imala nekoliko loših estetskih operacija kako bi pokušala da zaustavi svoju mladost. Tada se pričalo da je uništila lice i da više ne liči na sebe. Ali sada je sve došlo na svoje mesto i Karla danas izgleda prelepo.

Karla Bruni u Kanu na crvenom tepihu
SGP / ddp USA / Profimedia 

Inače, Karla živi van domašaja reflektora sa suprugom Nikolom Sarkozijem, bivšim francuskim predsednikom. Bavi se muzikom i ima privatni vinski biznis, koji je započela sa suprugom.

Iako je hvale zbog lepote, često se pominje i njena burna mladost, što mnoge nije nimalo iznenadilo jer je njena majka imala sličan karakter.

Karla Bruni
Stephen Lovekin/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pre 15 godina, Karla je rekla za Vanity Fer da je rođena kao rezultat vanbračne veze njene majke. Kada je imala 29 godina, manekenka je otkrila da čovek koga je celog života smatrala ocem zapravo nije njen biološki otac. Bilo je to 1996. godine, a Alberto, koji je bio oženjen njenom majkom od 1959. do smrti, priznao je istinu Karli na samrti. Tako je manekenka saznala da je plod ljubavi svoje majke i brazilskog magnata Mauricija Remerta.

Karla Bruni na pragu 60 izgleda bolje nego pre 20 godina
DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mauricio je tada imao 19 godina, a Karlina majka 36 godina. Upoznali su se dok su zajedno svirali u kvintetu i njihova romansa je trajala šest godina. Nakon što je Karli rekao istinu, Alberto ju je molio da ne kaže majci, ali se ona suočila sa njom zbog toliko godina laganja.

Zbog onoga kroz šta je prošla sa svojom majkom, mnogi su osudili Karlu kada je imala aferu sa Rafaelom Entovenom. Naime, nakon veze sa Žan-Polom Entovenom, manekenka je ušla u vezu sa njegovim sinom, sa kojim je bila u vezi devet godina. Osim toga, zajedno su postali roditelji, pa je ona svom bivšem zapravo rodila unuče.

Karla Bruni na pragu 60 izgleda bolje nego pre 20 godina
KHALED DESOUKI / AFP / Profimedia 

Nakon ljubavnog kraha povezivala se sa mnogim poznatim i slavnim muškarcima, sve dok 2007. nije upoznala Sarkozija i fatalno se zaljubila. Brak i dalje traje, a nije ih razdvojilo ni to što je osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i zloupotrebe uticaja.

Bonus video

Najpametnija prevara u morkou  tiktok/@aleksarupic

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.