Bivši francuski predsednik Nikolas Sarkozi možda više nije aktivan u politici kao nekad, no to ne znači da je javnost na njega zboravila. Zapravo, poslednjih godina daleko više privlači pažnju odnosom sa svojom trećom suprugom.

Podsetimo, njega je ubrzo posle drugog razvoda osvojila 12 godina mlađa bivša manekenka Karla Bruni, ali mnogi nisu verovali da će njihov brak potrajati. Sarkozi je upoznao Karlu 2007. nakon razlaza od političarke Sesilije Atias (65), sa kojom je dobio sina Luisa (25). Bila je to ljubav na prvi pogled, a upoznali su se zahvaljujući zajedničkim prijateljima koji su im dogovorili sastanak za večeru.

Mnogi su mišljenja da je Bruni bila nedostojna da bude prva dama Francuske.
KHALED DESOUKI / AFP / Profimedia 

Njihova veza podigla je veliku prašinu jer su mnogi smatrali da je Bruni nedostojna da bude prva dama Francuske, ali su se oglušili na kritike i preživeli sve. Neki su im se rugali i zato što je Karla devet centimetara viša od Sarkozija. Nisu bili razdvojeni ni kada je Nikolas osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i trgovine uticajem.

Karla Bruni našla se na meti kritika jer je viša od Sarkozija.
Shutterstock 

Karla je sa Sarkozijem dobila ćerku Đuliju (11), a prošlog jula se i pohvalila svojim i suprugovim novim poslovnim uspehom. Naime, par ima privatnu rezidenciju Chateau d'Estoublon, u Provansi, gde proizvodi svoje vino i ulje.

"Moj suprug i naša dva saradnika želeli su da se upuste u ovu avanturu. Uzbudljivo je, ali i pomalo uznemirujuće jer se dotiče oblasti i znanja o kojima ja uopšte nemam znanja. Ali dobro smo organizovani", rekla je bivša manekenka za magazin Gala.

Nekoliko nedelja pre toga, par je osvojio nagradu za najbolje ulje na svetu, a Karla je spomenula neobičnost svog supruga. Naime, on ne pije vino.

"Omiriše, proba i ispljune. Voli samo miris vina, ne voli ukus, a mislim da ne voli ni da se prepušta alkoholu. Možda je to dobra stvar. Moj muž je tako živahan. Da je osetio kako je biti pod dejstvom alkohola, ne znam gde bismo bili", rekao je Bruni.

Inače, Sarkozi je u prvom braku sa Mari-Dominik Kulioli od 1982. do 1996. godine dobio sinove Pjera i Žana. Mari-Dominik je u knjizi 'Sarkozi i žene' otkrila da su se ona i Nikolas razveli zbog njegovog neverstva sa Sesilijom kojom se oženio 1996. godine.

"Sesilija je bila moja najbolja prijateljica. Učinila je sve što je mogla da joj bude prijatelj da se približi mom mužu. Nikolas je otac moje dece. Mnogi muškarci su pravili greške i pali u iskušenje. Ali ona ga je navela na pogrešan put i naterala ga da se zaljubi u nju", napisala je Sarkozijeva bivša supruga.

I Karla imala buran život

Nikolas nije jedini koji iza sebe ima nezgodnu ljubavnu situaciju. Karla, koja poslednjih godina šokira svojim neprirodnim izgledom zbog upotrebe botoksa, iz sedmogodišnje veze sa radio voditeljem Rafaelom Entovenom (47) i Imasinom Oreljen (21). Zanimljivo je da je u jednom periodu ljubila i Rafaelovog oca, novinara Žan-Pola Entovena (74).

Karla Bruni bila je u vezi sa ocem i sinom.
Profimedia 

Žan-Pol se javno odrekao Rafaela zbog obavljivanja autobiografskog romana "Ušteđeno vreme" pre dve godine. "Ne volim kada se nečiji privatni život na ovakav način iznosi u javnosti. Zašto bi ja i moji najdraži morali da trpimo nečije znatiželjne poglede i da neko ocrni naše ime. Zar neko ima pravo da strgne maske koje su možda svakome od nas trebale u životu, bez našeg pristanka, a zbog njihovog sopstvenog zadovoljstva", ispričao je za Le Figaro zašto je ljut na sina.

Rafael je u knjizi Karlu opisao kao idealnu ženu dok je za oca Žan-Pola napisao da je "previše zauzet žaljenjem za životom koji je imao" da bi se brinuo za svog sina.

"Ja sam u žalosti. Moje srce je slomljeno. To je užasna knjiga za one, poput mene i drugih, koji su voljeli Rafaela i koji su se utapali u okeanu nezahvalnosti", poručio je Žan-Pol kojem je sin oteo Karlu.

Bonus video:

INTERVENCIJE DOLAZE SA SVIH STRANA: Kolika je uloga Zapada u Arapskom proleću? (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!