Jedna od najlepših žena svih vremena Karla Bruni, osim po vanserijskoj lepoti, poznata je i po burnom ljubavnom životu koji je redovno punio stranice tabloida, pogotovo u vreme kada se zabavljala sa Žan-Polom Etovenom, koji je bio ugledni novinar. 

Razlog je bio taj što se ubrzo saznalo da čeka dete sa njegovim sinom sa kojim je kasnije ostala u odnosu dugih devet godina. Razumljivo ova vest bila je šok za javnost, međutim Bruni se nije obazirala na mišljenja drugih. 

Karla Bruni poznata je po razuzadnom ljubavnom životu.
DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon kraha ove veze povezivali su je sa brojnim moćnicima sve dok se nije skrasila kraj bivšeg predsednika Francuske Nikolasa Sarkozija kojem je rodila ćerku.

Međutim, za sve ove godine fotografije njene naslednice mogu se izbrojati na prste obe ruke, dok je potpuno suprotno kada je reč o njenom sinu Aurelijenu. 

Nekada slavna manekenka često je delila njegove fotografije, ne skrivajući koliko je ponosna na njega.

Nedavno je imala razlog više da se pohvali internetu kada je podelila fotografije sa njegovog diplomiranja na prestižnom njujorškom univerzitetu Kolimbija gde je studirao političke nauke. 

Aurelijen je pozirao uz diplomu, a sličnost između slavne majke i sina je neverovatna. U isti mah, osim karijere u politologiji, Aurelijen "juri" i onu manekensku, baš kao što je to nekada radila njegova slavna mama.

Već je odradio nekoliko poslova u modelingu, a među njima se posebno ističe revija za prestižnu italijansku modnu kuću Versaće, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Sin Karle Bruni krenuo je njenim stopama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!