Vest da će Karla Bruni pored slavnog tenisera Rodžera Federera i mnogih drugih biti ne samo gost ovogodišnje Met Gale već i voditeljka programa iznenadila je mnoge. Nekadašnja manekenka dugo se nije mogla videti u javnosti, a poslednjih godina živi povučen život.

Fokusirana je na svoju muziku i privatni biznis sa vinom koji je pokrenula sa svojim suprugom, bivšim francuskim predsednikom Sarkozijem, te je njeno pojavljivanje na ovako velikom događaju definitivno ukralo sve poglede. 

Karla je dokazala onu staru "jednom model, zauvek model", i gotovo da nema osobe koja je nije sa oduševljenjem "odmerila" budući da izgleda identično kao u prošlosti kada je žarila i palila modnim pistama. 

Međutim, još nešto se nije promenilo - njeno lice. Iako je bila perfektno našminkana i stilizovana, nema sumnje da je Bruni pred ovu prestižnu manifestaciju odlučila i da se malo "popravi" jer je nemoguće da žena od 55 nema nijednu boru. 

Doduše, ovog puta bila je umerenija sa botoksom i filerima u odnosu na neke situacije iz prošlosti kada je preterivanjem sa intervencijama uništila svoju lepotu. Ipak, posledice nikad nije uspela da sanira potpuno, te šminkom pokušava da, makar pred kamerama, izgleda prirodnije i svežije.

Karla Bruni preteruje sa operacijama.
DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mnogi su mišljenja da joj operacije nisu bile potrebne, a period kada je najviše sa istim preterivala bilo je na početku odnosa sa Sarkozijem zbog čega su mnogi bili mišljenja da se zato i udala za njega - kako bi joj pružio život na visokoj nozi i ispunjavao hirove.

Međutim, sa bogatstvom došla je i zavisnost od botoksa i filera zbog čega je njena lepota dobila obrise "džokera" zbog crta lica koje ne mrdaju, što je bilo vidljivo i sada, na Met Gali. 

Inače, Brunina prošlost više je nego zanimljiva. Osim što je bila jedna od najlepših i napopularnijih manekenki svih vremena, pažnju javnosti privlačio je i njen turbulentni ljubavni život. 

Naime, činjenica je da na Karlinu lepotu nisu ostali imuni ni brojni poznati i stariji muškarci. Bila je sa Mikom Džegerom i Erikom Kleptonom, ali i predmet želja mnogih drugih.

Karla Bruni imala je buran ljubavni život.
Anthea Simms / Camerapress / Profimedia 

Ipak, u jednom trenutku njena lepota donela joj je i niz nevolja. Iako je danas u srećnom braku sa Nikolasom Sarkozijem, bivšim francuskim predsednikom, pre njega je bila u centru skandala kada se saznalo da je nakon veze sa Žan-Polom Etovenom, koji je bio ugledni novinar, uplovila u odnos sa njegovim sinomsa kojim je ostala devet godina. I ne samo to, već mu je rodila i sina.

Nakon kraha ove ljubavi povezivali su je sa brojnim moćnicima, izmeđuostalog i sa Donaldom Trampom što je manekenka odlučno demantovala. A onda je 2007. upoznala Sarkozija i iskrice su planule.

Karla Bruni zaljubljena je u Sarkozija.
KHALED DESOUKI / AFP / Profimedia 

On se malo pre toga razveo od političarke sa kojom je dobio sina, a veza sa Bruni podigla je u javnosti ogromnu prašinu jer su mnogi smatrali da je ona nedostojna da bude prva dama Francuske.

Ipak, par se nije obazirao na kritike. Nije ih razdvojilo ni to kada je Nikolas osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i manipulisanja uticajem.

Par je i dalje zaljubljen kao prvog dana, a Sarkoziju ni najmanje ne smeta lice njegove drage koje kao da je "zaleđeno" u vremenu. Naprotiv. Čini se da ne može da se uzdrži od razmene nežnosti čak i kada zna da ga snimaju paparaci, čime je dokazao da je njegova ljubav jača od njene prema botoksu i filerima.

Nikolas Sarkozi obožava Karlu Bruni.
IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!