Nekadašnja manekenka, a danas biznismenka i pevačica Karla Bruni oduvek je bila jedna od najlepših žena sveta. Muškarce je gotovo hipnotisala božanskom figurom i licem anđela, a i danas se, ruku na srce, iako ima 55, može pohvaliti fantastičnom linijom na kojoj joj mnogi zavide. 

Karla Bruni i dalje ima fantastičnu liniju.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, sve padne u vodu kada pogled padne na njeno lice koje kao da je zaleđeno u vremenu. Njena lepota dobila je obrise "džokera" zbog crta lica koje ne mrdaju, a preterana upotreba filera i botoksa trajno je defomisala njen lik. 

Karla Bruni uništila je lik operacijama.
Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

Zato i ne čudi što u poslednje vreme deli jedino stare fotografije, iz vremena kada joj botoks nije padao na pamet.

Upravo ovo je pokrenulo lavinu komentara kada je objavila ponovo staru fotografiju napisavši: "Tako je hladno i kišovito ovde u Parizu... Zato sanjam o letu". 

Bruni je objavila staru paparaco fotografiju na kojoj je u kupaćem kostimu, dok lik krije iza tamnih naočara, a pored komplimenata na liniju, zaređali su se i oni koji su govorili da "nema hrabrost da podeli kako danas izgleda", te da "žali za starim vremenima". 

Uostalom, pogledajte kako je nekad izgledala:

Činjenica je da je do svoje 20. godine Karla Bruni bila među 20 najbolje plaćenih modela na svetu, a na njenu lepotu nisu ostali imuni ni brojni poznati i stariji muškarci.

MICHAEL KUPFERSCHMIDT / AFP / Profimedia, Charlotte Macpherson / Camerapress / Profimedia Karla Bruni nekad i sad

Bila je sa Mikom Džegerom i Erikom Kleptonom, a bila je i predmet želja mnogih drugih.

Ipak, u jednom trenutku njena lepota donela joj je i niz nevolja. Iako je danas u srećnom braku sa Nikolasom Sarkozijem, bivšim francuskim predsednikom, pre njega je bila u centru skandala kada se saznalo da je nakon veze sa Žan-Polom Etovenom, koji je bio ugledni novinar, uplovila u odnos sa njegovim sinomsa kojim je ostala devet godina. I ne samo to, već mu je rodila i sina.

Nakon kraha ove ljubavi povezivali su je sa brojnim moćnicima, izmeđuostalog i sa Donaldom Trampom što je manekenka odlučno demantovala. A onda je 2007. upoznala Sarkozija i iskrice su planule.

Karla Bruni ludi voli Sarkozija.
KHALED DESOUKI / AFP / Profimedia 

On se malo pre toga razveo od političarke sa kojom je dobio sina, a veza sa Bruni podigla je u javnosti ogromnu prašinu jer su mnogi smatrali da je ona nedostojna da bude prva dama Francuske.

Ipak, par se nije obazirao na kritike. Nije ih razdvojilo ni to kada je Nikolas osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i manipulisanja uticajem.

Par je i dalje zaljubljen kao prvog dana, a Sarkoziju ni najmanje ne smeta lice njegove drage koje kao da je "zaleđeno" u vremenu. Naprotiv. Čini se da ne može da se uzdrži od razmene nežnosti čak i kada zna da ga snimaju paparaci, čime je dokazao da je njegova ljubav jača od njene prema botoksu i filerima.

KArla Bruni i Nikolas Sarkozi i dalje se vole kao prvog dana.
IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!