Karla Bruninekada je važila za jednu od najlepših žena seta. Ruku na srce, ona se i danas, sa 55 može pohvaliti fantastičnom linijom i licem koje ne otkriva njene prave godine, što može da zahvali plastičnim hirurzima. 

Doduše, bivša manekenka je u više navrata toliko preterala sa filerima, da se stekao utisak da lice ne može više da pomera, a fileri i botoks potpuno su izmenili njen lik, što se dalo primetiti i po poslednjoj objavi na instagramu, na kojoj je video kolaž fotografija upečatljivih trenutaka iz 2022.

Iako je smena fotografija brza, mnogima nije promaklo da Bruni ne izgleda kao da ima 55, čak i na slikama na kojima je bez šminke, ali i da lice više ne može normalno da se nasmeje bez da lice ne razvuče u grimasu.  

karla Bruni izobličila je lik operacijama.
Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

Uostalom, pogledajte kako je nekad izgledala: 

Činjenica je da je do svoje 20. godine Karla Bruni bila među 20 najbolje plaćenih modela na svetu, a na njenu lepotu nisu ostali imuni ni brojni poznati i stariji muškarci.

GERARD JULIEN / AFP / Profimedia, Shutterstock Karla Bruni nekad i sad

Bila je sa Mikom Džegerom i Erikom Kleptonom, a bila je i predmet želja mnogih drugih.

Ipak, u jednom trenutku njena lepota donela joj je i niz nevolja. Iako je danas u srećnom braku sa Nikolasom Sarkozijem, bivšim francuskim predsednikom, pre njega je bila u centru skandala kada se saznalo da je nakon veze sa Žan-Polom Etovenom, koji je bio ugledni novinar, uplovila u odnos sa njegovim sinomsa kojim je ostala devet godina. I ne samo to, već mu je rodila i sina. 

Nakon kraha ove ljubavi povezivali su je sa brojnim moćnicima, izmeđuostalog i sa Donaldom Trampom što je manekenka odlučno demantovala. A onda je 2007. upoznala Sarkozija i iskrice su planule. 

Karla Bruni i Nikolas Sarkozi upoznali su se 2007.
KHALED DESOUKI / AFP / Profimedia 

On se malo pre toga razveo od političarke sa kojom je dobio sina, a veza sa Bruni podigla je u javnosti ogromnu prašinu jer su mnogi smatrali da je ona nedostojna da bude prva damaFrancuske.

Ipak, par se nije obazirao na kritike. Nije ih razdvojilo ni to kada je Nikolas osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i manipulisanja uticajem.

Par je i dalje zaljubljen kao prvog dana, a Sarkoziju ni najmanje ne smeta lice njengove drage koje kao da je "zaleđeno" u vremenu. Naprotiv. Čini se da ne može da se uzdrži od razmene nežnosti čak i kada zna da ga snimaju paparaci kao što je to bio slučaj pre nekoliko meseci.

Karla Bruni i Nikolas Sarkozi ne biraju ni vreme ni mesto da razmenjuju nežnosti.
IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!