Karla Bruni je nedavno iznenadila javnost objavom na društvenim mrežama, gde je otvoreno podelila svoje iskustvo s dijagnozom raka dojke pre četiri godine.

Odlučila se za ovu hrabru objavu tokom oktobra, meseca posvećenog podizanju svesti o raku dojke. Bivša manekenka i pevačica ima 55 godina osvrnula se na svoje iskustvo putem videa na Instagramu, gde se obratila svojim fanovima.

- Pre četiri godine dijagnostifikovan mi je rak dojke. Operacija, zračenje, hormonska terapija... Prošla sam uobičajeni tretman za ovu vrstu raka -rekla je Karla.

Dodala je i kako je imala sreće jer joj je bolest dijagnostifikovana u ranoj fazi, ističući važnost odlaska na mamografiju.

- Bolest nije imala vremena da uznapreduje. Zašto? Jer svake godine na isti datum radim mamografiju. Da nisam radila jednu svake godine, danas ne bih imala levu dojku,bila je iskrena.

KARLA BRUNI IMALA RAK
DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Supruga bivšeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija napomenula je kako joj je jako teško govoriti o tome i da je iz istog razloga sve krila godinama. Ali, tvrdi kako postoji dobar razlog zašto sada o svemu toliko otvoreno priča.

- Razlog zašto ovo objavljujem danas jeste kako bih vam poručila: "Obavite mamografiju svake godine. Uradite mamografiju. Vaši životi zavise od toga."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!