Slavni supermodeli devedesetih poslednjih nedelja glavna su tema medija ponajviše zbog dokumentarca na Netfliksu u kojem su prvi put progovorile o dobrim i lošim stranama modne industrije, kao i počecima karijere. 

Ovo je vratilo fokus i na druge slavne manekenke koje su gospodarile pistama u prošlosti, a koje su se sada našle na naslovnici Vanity Faira. 

Sindi, Kristi, Klaudija, Naomi, samo su neka od imena koja su krasila naslovnice, ali jedno lice dugo se nije moglo videti, te je jasno zašto je provukla ogoromnu pažnju. Reč je o lepoj Karli Bruni koja je blistala kao nikada do sada, i definitivno je potvrdila onu staru - jednom supermodel, uvek supermodel.

Nakon što se godinama nije mogla videti na naslovnim stranama časopisa, pogotovo od kako su o njoj pisali najviše zbog preterivanja sa filerima i botoksom, lepo je videti da je Karla opet ona stara, te da izgleda bolje nego ikada do sada.

Slavna lepotica oduzimala je dah vitkom linijom i anđeoskim licem, te ne čudi što su se komplimenti samo ređali.

Karla je izgledala kao da je zamrznuta u vremenu, odnosno kao da je pronašla eliksir mladosti, te su mnogi komentarisali da, čak i ako i dalje još uvek praktikuje usluge plastične hirurgije sada to radi daleko pametnije nego pre izvesnog vremena kada je njeno podbulo lice bilo glavna tema svih medija pored burnog ljubavnog života. 

Inače, lepa Karla oduvek je bila interesantna javnosti zbog neobične prošlosti koja je nalik na film. Mnogi su često govorili svih ovih godina da "nije čudno što je toliko bila divlja u mladosti, ako se uzme u obzir da je i njena majka imala sličan karakter".

Karla Bruni bila ej divlja poput majke.
DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, Karla je jednom prilikom otkrila detalj svoje prošlosti i u intervjuu za Vanity Fair 2008. godine ispričala da ju je majka dobila kao plod vanbračne afere.

Ona je 1996, kada je imala gotovo 29 godina saznala da njen otac nije njen pravi tata. Alberto koji je sa njenom majkom bio u braku od 1959. pa do svoje smrti, na samrtničkoj postelji je ćerki otkrio istinu.

Karla Bruni je otkrila istinu o majci tek kada joj je otac umro
Giacomo Frullani / AFP / Profimedia 

Karli je tada otkrio da je ona plod ljubavi njene majke i brazilskog magnata Maricija Remerta. Maricio je u to vreme imao 19 godina, i svirao gitaru, a Marisa, njena majka imala je 36. Upoznali su se dok su svirali zajedno u kvintetu i njihova romansa je trajala šest godina.

Alberto ju je molio da ne kaže svojoj majci da joj je rekao istnu, ali ona to nije mogla da krije i suočila se s njom zbog godina laži.

Ipak, mnogi su je nakon tog priznanja dodatno osudili zbog afere koju je kasnije imala sa Rafaelom Entovenom. "Znala si koliki je to bol nanelo tebi, a ipak si to uradila", pisali su joj tada ljudi na mrežama.

Naime, ona se u prošlosti našla u centru skandala zbog toga što je nakon veze sa Žan-Polom Etovenom, koji je bio ugledni novinar, uplovila u odnos sa njegovim sinom sa kojim je ostala devet godina. I ne samo to, već mu je rodila i dete.

Zbog svega što se desilo i što je preživela, Karla godinama išla na terapije, a 2008. je njen biološki otac Remet prekinuo 40 godina tišine i potvrdio očinstvo. On živi u Sao Paulu te je s ćerkom danas u redovnom kontaktu.

Inače, nakon kraha ljubavi sa Etovenovim sinom, povezivali su je sa brojnim moćnicima, izmeđuostalog i sa Donaldom Trampom što je manekenka odlučno demantovala. A onda je 2007. upoznala Sarkozija i iskrice su planule.

Karla sa Sarkozijem.
KHALED DESOUKI / AFP / Profimedia 

On se malo pre toga razveo od političarke sa kojom je dobio sina, a veza sa Bruni podigla je u javnosti ogromnu prašinu jer su mnogi smatrali da je ona nedostojna da bude prva dama Francuske.

U isto vreme kada se njena ljubav sa Sarkozijem rasplamsala otpočela je i druga ljubav, prema botoksu i filerima. Smatralo se da joj intervencije nisu bile potrebne, a zbog svega su mnogi bili i mišljenja da se zato i udala za Sarkozija - kako bi joj pružio život na visokoj nozi i ispunjavao hirove.

Ipak, par se nije obazirao na kritike. Nije ih razdvojilo ni to kada je Nikolas osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i manipulisanja uticajem.

Par je i dalje zaljubljen kao prvog dana, i fokusirani su na svoju vinariju, dok se pored toga Karla bavi i muzikom što je postalo njeno glavno zanimanje. Ipak, nakon poslednjih fotogorafija da i dalje ima u sebi ono što je potrebno da bi bila uspešan model, a ovom prilikom ćemo se podsetiti i kako je izgledala na početku karijere kada je "harala" modnim pistama.

Bonus video:

Srpska manekenka nosila PRADA reviju TikTok/nikolina_vrekic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!