Suri Kruz nedavno je napunila 18 godina, i po svemu sudeći, sa zakonskom samostalnošću prvo što je odlučila da uradi je da se oca, kako se čini, i zvanično odrekne. 

Prema pisanju magazina Hello, Suri je skinula njegovo prezime Kruz, i ubuduće će se predstavljati kao Suri Noel, a sve se saznalo zahvaljujući plakatu za predstavu u školi. 

Na ovaj način mlada devojka je odlučila da stavi tačku na bilo kakav odnos sa ocem, te da ga takoreći precrta iz života kad već toliko godine nije smela da ga zove "tata". 

Suri Kruz se odrekla očevog prezimena
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, otac i ćerka nisu se videli preko 10 godina, a kako tvrde izvori bliski Kejti Holms, jedino o čemu Suri razmišlja je u kom pravcu želi da započne školovanje i karijeru, dok je, kada je reč o ocu, isključiva - "Tom Kruz za nju ne postoji".

"I da je pozove, ne bi mu se javila", glase brutalno bolne reči Suri koja se konačno raduje prekidu svake komunikacije koja je do sada postojala između njih, doduše na papiru. 

Naime, svih ovih godina, Kruz je, iako ćerku nije viđao, plaćao alimentaciju od 400.000 dolara godišnje. Ali čak ni da se njegova potencijalna finansijska pomoć u budućnosti nastavi, to ne bi uticalo na Suri da promeni mišljenje, insistiraju izvori.

"Suri neće imati bilo kakav kontakt s ocem, uprkos tome što ima 18 godina, a čak i da ju je pozvao, ona se ne bi javila. On ne postoji ni za Kejti ni za Suri, a njegova ćerka ne želi da se oslanja na njega ni u čemu".

Tom Kruz nema kontakt sa ćerkom.
Young Ho / ddp USA / Profimedia 

Poručili su: "Ona oseća da ima jednog roditelja, a to je njena majka". 

Sve to dolazi nakon što je glumac 18. rođendan svoje ćerke proveo na rođendanu prijateljice Viktorije Bekam, a potom se pokajao.

Navodno se osećao krivim nakon što je propustio bitan datum svoje ćerke, te da je bio spreman da se ponovo poveže. Izvor je rekao za"Hit" publikaciju ubrzo nakon njene proslave da se "Tom oseća krivim što je propustio toliko toga u njenom životu, ali insistira na tome da nije u potpunosti isključio Suri iz svog života", i da s vremena na vreme dobija nove informacije. Dodali su da je Tom sklopio dogovor da "dopusti njoj i njenoj majci da žive svojim životom jer je to Kejti želela."

Kejti je bežala sa Suri od Toma.
GIULIO NAPOLITANO / AFP / Profimedia 

Inače, Kejti je godinama planirala beg od Kruza, te je prošla čak 10 država sve dok nije stigla do Njujorka gde su je čekali stan i zaštita, naročito od Sajentološke crkve.

Na ovo se odlučila zbog prestrogih pravila koja je morala da sledi, što nije želela svom detetu. Primera radi, morala je da sledi pravilo među kojima je i ono o tihom porođaju. To pravilo nalaže da žena koja se porađa i svi prisutni na porođaju moraju da ćute kako bi bebu dočekala potpuna tišina što je, prema verovanju ove veske institucije, najbolje za razvoj deteta.

Nagađalo se da je Kejti kap koja je prelila čašu bila kada je čula da je Tom želeo da njihovu ćerku Suri pošalje na krstarenje članova ove crkve tokom koje se obavlja bolna inicijacija, odnosno primoravanje na teške fizičke poslove (u slučaju da se član crkve požali, drugi članovi ga ismevaju i izbegavaju).

Kejti je jedva čekala da pobegne od "terora" ove religijske zajednice, pa je vešto isplanirala beg u čemu su joj pomogli otac advokat i prijatelji.

Nakon bega, Tom nije želeo da ima ikakav kontakt ni sa Kejti, ni sa Suri, iako je plaćao alimentaciju, a u javnosti je pravdao ne viđanje ćerke "manjkom vremena zbog snimanja filmova". 

Šuškalo se i da je glumac čekao Surin 18. rođendan kako bi izvršio uticaj na nju, no Kejti koja sa ćerkom godinama nije napuštala Njujork potrudila se da devojčicu zaštiti na vreme. A da li će ikada doći do promene i eventualnog pomirenja, ostaje da vidimo.

Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ćerka slavnog glumca Toma Kruza izrasla je u pravu lepoticu

Pročitajte još: DECA TOMA KRUZA SU UPRAVO MAJCI UDARILA BRUTALAN ŠAMAR: A sve je gledala jedina koja ne sme da ga zove tata

Bonus video:

ŠTA IMA? OVO JE TOM KRUZOVA NOVA DJEVOJKA? MONDO/Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!