Poznate ličnosti na svojim bankovnim računima imaju velike cifre novca, koji vrlo često nepromišljeno troše i razbacuju. Međutim, pojedne svetske zvezde pametno raspolažu svojim bogatstvom, ali mnogo je intrigantnije kako njihova deca postaju jedne od najbogatijih ljudi na svetu.

Pa da krenemo redom...

Recimo, deca Kardašijanki na svojim računima imaju od 3 do 76 miliona dolara. Osim njih u samom vrhu liste su i ćerka Salme Hajek, čiji je otac pravi moćnik.

kim kardašijan sa decom
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia 

Odmah tu je i Suri Kruz - oba roditelja su joj slavne ličnosti.

suri kruz
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zvezde poput JoJo Siva zaradile su ogroman sopstveni novac i pre nego što su postalu punoletni, sa samo 17 godina ova tinejdžerka "vredi" 12 miliona dolara. I Rajan iz "Rajanovih svetova" je, takođe, izgradio imperiju.

Ali, koje dete slavnih je najbogatije?

Ova činjenica bi vas mogla iznenaditi, jer je prvo mesto zauzela upravo princeza Šarlot, ćerka princa Vilijama i Kjet Midlton. Čak je nadmašila svog starijeg brata, budućeg kralja. Princ Džordž je navodno vredan blizu četiri milijarde dolara, dok je neto bogatstvo princeze Šarlot negde oko pet milijardi dolara.

Međutim, neki izvori navode tu brojku kao njenu buduću neto vrednost. Naravno, sasvim je moguće da Šarlot već sada poseduje 5 milijardi dolara, s obzirom na njen položaj u kraljevskoj obitelji, a možda čak i zbog činjenice da je jedina ćerka u liniji za nasleđe.

princeza šarlot je najbogatija devojčica
WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Svakako, na početku 2023. godine čini se da ona i dalje vodi, a da naslednici kraljevske porodice ubedljivo dominiraju. Ukoliko uzmemo u obzir činjenicu da će njena finansijska situacija postajati sve bolja sa godinama, posebno ako razvije neki svoj biznis, onda možemo očekivati da će još duge imati lidersku poziciju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!