Usvojena deca Toma Kruza i Nikol Kidman - Konor i Izabela, godinama se ne mogu videti sa slavnim roditeljima, a i njihova pojavljivanja u javnosti znatno su proređena poslednju deceniju nego što je to bio ranije slučaj. 

Zapravo, Konor se tu i tamo i mogao videti sa slavnim ocem, i to uglavnom na košarkaškim utakmicama, dok se Bela na sve načine trudi da bude van očiju javnosti, te se dugo mislilo da u skorije vreme nije ni dolazila u Ameriku, s obzirom da sa suprugom, IT stručnjakom živi u Londonu, gde je gotovo anonimna.

Nju su paparaci uslikali prvi put tek nedavno, i to nakon nekoliko godina skrivanja, a s obzirom da je uslikana sa dizajnerskim kesama nakon kupovine, mislilo se da će se pojaviti na dodeli nagrade za životno delo Nikol Kidman. 

Međutim, na svečanost nisu došli ni Konor, ni Izabela, što je glumicu jako potreslo, naročito ako se uzme u obzir njihova istorija, o čemu će kasnije biti reč. 

Nikol Kidman sa biološkom decom.
Jay L. Clendenin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

No, čini se da ista pravila ne važe za sve, jer usvojena deca para nemaju problem da se nađu ocu, i to za mnogo manje važne prigode, te da se uredno fotografišu i uživaju u zajedničkom vremenu. Upravo to je i dokazala njihova poslednja fotografija koja je, doduše, nastala krajem godine, a koju je sada objavio Derik Bruks, legenda NFL-a, čija fondacija ima veze sa sajentološkom crkvom.

Tom kruz sa decom
instagram/officialdbrooks55 

Time je stavljena tačka na priče da su se Konor i Izabela sklonili iz ozloglašenog kulta u koji ih je uvukao otac. 

Takođe, činjenica da su uvek tu za svog oca, nevezano o kakvom dešavanju je reč, čak i kada su u pitanju manje svečanosti, ali ne i kada je u pitanju velika stvar njihove majke, dodatni je šamar za Kidman, koja do poslednjeg trenutka nije gubila nadu da će je njena deca podržati. 

Nažalost, ova prisnost Kruza sa Konorom i Izbaelom je šamar u lice još jednoj osobi - njegovoj jedinoj biološkoj ćerki Suri Kruz koja je nedavno napunila 18 godina. 

Suri je nedavno napunila 18 godina
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako se nedavno saznalo, za Suri "Tom ne postoji". Kako je nedavno preneo izvor blizak mladoj devojci - "i da je pozove, ne bi mu se javila". Ovako nešto ne čudi ako se uzme u obzir da glumac rođenu ćerku nije video godinama. 

Poznato je da je Kejti dugo planirala beg od Kruza i sajentologa, te da je morala da prođe kroz 15 država do Njujorka koji ni ona ni ćerka nisu napuštale preko decenuju. 

Kejti je želela da zaštiti Suri od uticaja ozloglašene crkve i da spreči "Nikol Kidman scenario", naročito nakon torture koju je prošla i sama. Primera radi, morala je da sledi pravila sajentološke crkve među kojima je i ono o tihom porođaju. To pravilo nalaže da žena koja se porađa i svi prisutni na porođaju moraju da ćute kako bi bebu dočekala potpuna tišina što je, prema verovanju ove veske institucije, najbolje za razvoj deteta.

kejti je dugo planirala beg od Toma sa Suri
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Nagađalo se da je Kejti kap koja je prelila čašu bila kada je čula da je Tom želeo da njihovu ćerku Suri pošalje na krstarenje članova ove crkve tokom koje se obavlja bolna inicijacija, odnosno primoravanje na teške fizičke poslove (u slučaju da se član crkve požali, drugi članovi ga ismevaju i izbegavaju).

Zbog svega navedenog, Kejti se odvažila na veliki korak ne bi li zaštitila ćerku, a Kruz ju je kaznio tako što nema kontakt sa Suri

Zbog toga se smatra da je ova poslednja fotografija glumca sa usvojenom decom "šamar" Suri koja nikad tako nešto nije doživela sa Kruzom, i velike su šanse da nikada i neće.

Kada je reč o Kidman, poznato je da je svojevremeno bila u toksičnom braku sa Tomom Kruzom u kojem su usvojili dvoje dece. Nažalost, izlaskom iz tog odnosa, glumici je bivši uskratio pravo na kontakt sa decom, a kako je vreme odmicalo, ćerka je ta koja je posebno bila protiv svoje majke. 

Konor Kruz je blizak sa Tomom.
printscreen/youtube 

Razlog je to što ih je otac uvukao u jezivi kult - Sajentološku crkvu, i to od prvog trenutka kako su postali članovi njihove porodice.

Nikol se nije slagala sa tim da im decu odgajaju sajentolozi, te je iz tog razloga i došla do kraha odnosa. Kruz koji je sve podredio Sajentologiji u jednom trenutku mislio je da je neka vrsta božanstva, te se čak nije obazirao ni na to što je Nikol konačno zatrudnela, on je ipak tražio razvod i to javno, a ova vest bila je toliko strašna da je glumica zbog toga izgubila bebu.

Nikol Kidman je izgubila bebu od stresa
Shutterstock 

Zbog svega su Kruza nazivali psihopatom, a mnogi su i danas mišljenja da glumac "nije pri zdravoj pameti". I dok se nosila sa užasnim razvodom, u isti mah Nikol je imala problem da viđa decu, zbog čega su se često svađali. I Bela i Konor bili su bolesno vezani za oca. Koliko je sve otišlo predaleko svedoči i to što Nikol i njena ćerka nisu razgovarale gotovo dve decenije, a čak je i skinula njeno prezime, koje je vratila tek pre nekoliko godina.

Tek 2020. majka i ćerka su uspostavile kakav - takav kontakt, a Bela je često znala da joj lajkuje fotografije na Instagramu. U jednom od intervjua Bela je čak i priznala da se sa majkom sada redovno čuje. No, činilo se da se tu sva podrška završava. A da li će se stvari promeniti u budućnosti, ostaje da vidimo. 

Do tada, pogledajte u galeriji fotografije sve Kruzove dece, kako usvojene, tako i biološke ćerke.

instagram/bellakidmancruise, printscreen/instagram Pogledajte kako izgledaju deca Toma Kruza

Pročitajte još: ZBOG KRVI KOJA NE TEČE NJENIM VENAMA IZDALA JE MAJKU: Jedina je ćerka koju glumac priznaje i koja sme da ga zove tata

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTA IMA? OVO JE TOM KRUZOVA NOVA DJEVOJKA? MONDO/Mirela Ljumić

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!