Teško je poverovati da bi iko odbio Irinu Šajk, jednu od najlepših žena svih vremena. Manekenka je poznata po ubitačno zgodnom telu i anđeoski lepom licu, što joj je osiguralo titulu jedne od najplaćenijih u svom poslu, no, čini se da to nije dovoljno da dobije prođu kod slavnog glumca. 

Šajk, koja je odnedavno ponovo singl nakon kratkotrajne romanse sa Tomom Brejdijem, navodno se bacila u traženje novog dečka, za šta ima jasne kriterijume.

"Irina traži u Evropi i Americi", rekao je izvor blizak manekenki. "Ona razgleda, ali njena ciljna grupa je mala. Treba joj poznat, zgodan i bogat. Koliko je takvih? Petorica, desetorica?"

Irina Šajk je u potrazi za dečkom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

I upravo tu dolazimo i do potencijalnog partnera na kog je bacila oko. Reč je, ni manje, ni više o Tomu Kruzu, no, naletela je na "tvrd orah".

"Polaskan je što ga neko tako lep poput Irine Šajk smatra materijalom za vezu - ali koliko god on bio polaskan time, njegova prva ljubav je snimanje filmova, a to će mu oduzeti većinu vremena", kažu insjaderi.

Tom Kruz nema vremena za ljubav.
Christopher Khoury/Australian Press Agency/Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"S kim god da ubuduće bude upleten, ona će morati da se nosi s tim", dodaje Kruzov prijatelj koji je istakao i teoriju šta bi se dogodilo da se nakon svega Kruz i Šajk negde sretnu. 

"Da li bi se sastao s Irinom i video ima li iskrica? Sve je moguće, ali veza Toma i Irine je bliža nemogućoj", smatra izvor.

Istini za volju, iako nema sumnje da glumac obožava svet filma koji mu je jako bitan, u isti mah se čini da Kruz ima određeni strah od veza nakon niza neuspeha.

Nedavno je prekinuo romansu sa ruskom bogatašicom Elsinom Hajrovom, i to samo nekoliko dana nakon što je on upoznao njenu decu iz prethodnog braka, a pre samo par meseci, strani mediji su pisali o njegovom ogromnom interesovanju za Šakirom

Tom Kruz je hteo da smuva Šakiru.
DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Navodno je Kruz bio osednut pevačicom, slao joj je cveće i otvoreno su flertovali, no mogućoj romansi presudila su njena deca, Saša i Milan. Kako se pisalo, Šakira je odlučila da se posveti deci nakon bolnog raskida sa Pikeom, i nikakve romanse je nisu zanimale, što je navodno Kruz teško podneo. 

Činilo se da je odbijanje i krahove romansi naplatio jedinoj koja ga je htela - Šajk.

IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Irina Šajk je sa razlogom jedna od najplaćenijih manekenki.

Pročitajte još: SLAVNU LEPOTICU "FRAJER SA LOŠIM ZUBIMA" GLEDAO JE KAO BOGA: Zbog nje je čuvao "čistoću alata" pa je zbog kulta otkačio

Bonus video:

Irina Šajk Tiktok/runwaybybella

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!