Bojana Krsmanović ponovo je uspela da napravi haos na internetu. Lepa srpska manekenka ne prestaje da oduševljava pratioce novim fotografijama sa daškom provokativnosti, zbog čega je jednu njenu objavu lajkovala i kraljica pista Irina Šajk

Zanosna Bojana seksepilnim objavama je učinila da mnogima srce kuca brže i jače, te ne čudi što su se često mogli pročitati komentari da "ne mogu da je se nagledaju", da je "božanski lepa", kao i da je "jasno zašto je čitav svet opčinjen njom".

Crnokosa lepotica najpre je pozirala u korsetu i vešu... 

... potom u minijaturnoj kimono haljini (ovu fotku je upravo i lajkovala Irina)...

 ... a onda u čipkanim čarapama, bundi i prozirnom kompletu. 

Pratoci nisu mogli da sklone pogled sa nestvarno lepe manekenke koja je jedna od retkih sa ovih prostora koja je stekla veliku slavu i van granica naše zemlje. 

Lepa Bojana koja živi i radi u inostranstvu ne prestaje da niže poslovne uspehe, a kako vreme odmiče, zanosna crnka izgleda sve bolje i bolje.

Lepotica rodom iz Krnjače, koja je inače i sestra ubijene pevačice Jelene Marjanović, redovno na račun izgleda dobija niz komplimenata, te nas tako ne čudi što ju je poznati magazin za muškarce proglasio jednom od najlepših žena na svetu.

Mnogi su mišljenja da čuveni supermodeli poput Naomi Kembel, Kejt Mos i drugih nikada neće dobiti dostojne naslednice. Međutim, čini se da ovo mišljenje više ne važi, jer upravo našu manekenku Bojanu Krsmanović nazivaju novom Sindi Kraford, a lepotica iz Beograda i te kako gradi ne samo karijeru u regionu, već je za nju čuo i svet.

Međutim, njen početak bio je sve samo ne lak. Kako je sama svojevremeno priznala, u školi su je drugari ismevali zbog visine i malog broja kilograma. Ova lepa Srpkinja je pre nekoliko godina u untervjuu za italijansko izdanje magazina Grazia otvoreno pričala o svemu što ju je nekada mučilo.

"Prevelike grudi, previše oblina, nisi dovoljno mršava… na prvim kastinzima, a tada sam bila tinejdžerka, su me konstantno kritikovali", rekla je 2017. godine slavna manekenka.

Međutim, sve se promenilo kada je sa 15 godina dobila prvi angažman u inostranstvu, na Nedelji mode u Atini, počela je da stiče samopouzdanje.

"Na početku je bilo jako teško raditi ovaj posao, jer osećaš da te neko stalno osuđuje, čini se da ti je telo puno mana i lako dobiješ neki kompleks. Kada ti govore da nisi dovoljno lepa, to je loše za psihu, stalno se osećaš sve nesigurnije. Jedini način je da naučiš da ne slušaš kritike. Da bi ostvario uspeh, moraš biti mnogo jak, u suprotnom nećeš uspeti", ispričala je Bojana pre nekoliko godina.

Kada je reč o obrazovanju, manekenka ga nije zapostavila zarad modelinga. Diplomirala je ekonomiju i zbog toga je učila u avionima i između revija.

Pročitajte još: SESTRA UBIJENE SRPSKE PEVAČICE POSTALA JE "ŽENA MAFIJAŠA": Dokaz zašto je svet opsednut sa "Sindi Kraford iz Krnjače"

Zapravo, Bojana koja često dolazi u rodni Beograd pre nego što je uplivala u modni svet rekla je koleginicama na fakultetu da će "uspeti i da planira da proslavi svoje ime".

I to je i uradila! Krenula je od jasne odluke i stigla do cilja. Čim je rešila da će uspeti, usledile su kampanje za "Guess" , "Lise Charmel Antinea" i čuveni "Sport illustrated" koji ju je spojio sa Irinom Šajk, ali i sa Ešli Grejem.

Ona je, inače postala prva Srpkinja koja je nakon Ane Ivanović sarađivala sa čuvenim brendom. "Sport illustrated" joj je dao nadimak Bo i proglasio jednom od najboljih debitantkinja.

Nakon što se dokazala u Evropi, Bojana je poželela da osvoji i Ameriku, pre svega Njujork koji je jedan od svetskih centara mode, a prvi korak na tom putu bila je saradnja sa brendom "Guess" u Barseloni koja se nastavila u Los Anđelesu.

Bojana najveći deo vremena provodi u inostranstvu snimanjući kampanje, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Srpska Sindi Kraford

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Srpska manekenka nosila PRADA reviju TikTok/nikolina_vrekic

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!