Bojana Krsmanović koju su prozvali srpskom Sindi Kraford jedna je od naših najuspešnijih manekenki u svetu, ali kako je otkrila nekada je bila nesigurna jer su joj govorili da je previše zaobljena.

Ova lepa Srpkinja je pre nekoliko godina u untervjuu za italijansko izdanje magazina Grazia otvoreno pričala o svemu što ju je nekada mučilo.

"Prevelike grudi, previše oblina, nisi dovoljno mršava… na prvim kastinzima, a tada sam bila tinejdžerka, su me konstantno kritikovali", rekla je 2017. godine Bojana Krsmanović (30) koja je 2017. Ona je inače bila lice mnogih kampanja u Srbiji i u svetu, između ostalog i brenda donjeg veša Intimissimi.

Otkrila je sa čim se suočavala na početku karijere.

"Na početku je bilo jako teško raditi ovaj posao, jer osećaš da te neko stalno osuđuje, čini se da ti je telo puno mana i lako dobiješ neki kompleks. Kada ti govore da nisi dovoljno lepa, to je loše za psihu, stalno se osećaš sve nesigurnije. Jedini način je da naučiš da ne slušaš kritike. Da bi ostvario uspeh, moraš biti mnogo jak, u suprotnom nećeš uspeti", ispričala je Bojana pre pet godina.

Kako je otkrila nikad nije želela da drži dijete.

"Nikad nisam htela na dijetu, nisam želela da umirem od gladi. Samo sam odučila zdravije da se hranim", ispričala je srpska manekenka.

Nakon što se preselila u Ameriku usledili su prvi ozbiljni angažmani. Poslednjih godina uglavnom radi kampanje donjeg veša, a otkrila je i kako se oseća kada se fotka u vešu.

"Navikla sam da nosim kostime i donji veš jer to ističe moje telo. Nisam stidljiva i nemam problem da tako poziram, ali sam morala da pobedim zbunjenost moje majke koja mi je rekla: ‘Zar ne možeš s vremena na vreme malo bolje da se obučeš? Uvek si skoro gola’. Srbija je konzervativna zemlja, a mama se do sada malo navikla", rekla je Bojana.

Bojana Krsmanović postala je i prva devojka iz regiona koja se fotografisala za magazin Sports Illustrated. Zanosna Beograđanka koja je najpoznatija kao zaštitno lice nekoliko kampanja američkog brenda Guess bila je izabrana za jednu od 7 Rookie devojaka – manekenke koje se prvi put slikaju za prestižni magazin.

Kada je reč o obrazovanju, Bojana ga nije zapostavila zarad modelinga. Naime, ona je diplomirala ekonomiju i zbog toga je učila u avionima i između revija.

bojana krsmanović jedna je od naših najuspešnijih manekenki
Instagram 

Svoj ljubavni žviot čuva za sebe, ali otkrila je da je jedan njen bivši dečko napravio jedan gest koji ju je iznenadio.

"Posle dve godine veze je na ruci istetovirao moje lice", ispričala je Bojana. Verujemo da danas njegovoj devojci nije prijatno zbog tog podsetnika.

Bojana je otkrila i kako izgleda njen muškarac iz snova.

"Nije obavezno da bude lep, već ironičan, zreo, da ima dosta iskustva. Neko ko može da me nauči nečemu. Zato najviše volim 40-godišnjake i 20-godišnjake", ispričala je manekenka.

Instagram Bojana Krsmanović na venecijanskom film festivalu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!