Jedna od srpskih najuspešnijih i najlepših manekenki, Bojana Krsmanović pojavila se na amFar žurki u elegantoj haljini obogaćenom mašnom koja je dala dašak sofisticiranosti.

Za ovaj događaj na 79. Filmskom festivalu u Veneciji odabrala je dugu korset belu haljinu sa dubokim dekolteom. Haljina šampanj boje došla je naročito do izražaja usled materijala koji se prelepo presijavao. Ipak, ključan detalj odigrala je crna mašna vezana oko struka koja se spuštala skroz do poda predstavljajući neku vrstu šlepa. Ceo stajling manekenka je upotpunila jednostavnom punđom, minimalnom šminkom i crnim sandalama, koje su, takođe, imale detalj mašne.

U svet mode ušla je sa samo 14 godina zahvaljujući sestri koja je dizajnerka. Međutim, početak nije bio lak. Često su je vršnjaci zadirkivali zbog visine, a tek kada je dobila prvi posao u svetu modelinga počela je da stiče samopouzdanje.

Iako nikada nije imala u planu da postane manekenka, jer je, kako je nedavno rekla, kao mala bila "muškarača", stvari su krenule drugim tokom.

Bojana Krsmanović na crvenom tepihu.
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

- Kao mala sam bila avanturista, mislim i sada sam. Nisam se interesovala za modu toliko i nisam mislila da ću time da se bavim. Ali, naravno, tu je bila moja sestra Maja Krsmanović. Par puta sam to rekla. Ona je bila modni dizajner i dalje je modni dizajner i ona je ta koja me je gurala i vodila me i slala me na kastinge za razne agencije. Pa i ona je isto dosta zaslužna za to, zato što sam par puta htela da odustanem od svega toga, ali ona me je uvek gurala i terala da putujem i idem dalje. Tako da se tako to desilo. Jednostavno sa 14 godina sam išla na razne kastinge, radila fashion week- ove ovde u Beogradu i tako sam krenula da putujem od malena- istakla je Bojana.

Bojana Krsmanović.
Instagram 

Inače, Bojanu zovu i "srpska Sindi Kraford", muškarci su ludi za njom, a na Instagramu je, među 357.000 ljudi, a kako je izgleda sinoć na crvenom tepihu u Veneciji pogledajte u galeriji:

Instagram Bojana Krsmanović na venecijanskom film festivalu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!