Srpska manekenka Bojana Krsmanović, sestra pokojne pevačice Jelene Marjanović, skrenula je pažnju na sebe kampanja za mnoge svetske brendove. Lepa Bojana koja živi i radi u inostranstu niže poslovne uspehe, rođena je 1992. godine u Krnjači.

Na račun izgleda dobija niz komplimenata, te nas tako ne čudi što ju je poznati magazin za muškarce proglasio jednom od najlepših žena na svetu. 

Mnogi su mišljenja da čuveni supermodeli poput Naomi Kembel, Kejt Mos i drugih nikada neće dobiti dostojne naslednice.

bojana krsmanović rođena je u krnjači 1992 godine
Instagram 

Međutim, čini se da ovo mišljenje više ne važi, jer upravo našu manekenku Bojanu Krsmanović nazivaju novom Sindi Kraford, a lepotica iz Beograda i te kako gradi ne samo karijeru u regionu, već je za nju čuo i svet.

Bojanu porede sa Sindi, ali i sa filmskom divom Sofijom Loren, a u svet mode ušla je sa samo 14 godina zahvaljujući sestri koja je dizajnerka. Međutim, početak nije bio lak.

Težak početak

Kako je sama svojevremeno priznala, u školi su je drugari ismevali zbog visine i malog broja kilograma. Kada je sa 15 godina dobila prvi angažman u inostranstvu, na Nedelji mode u Atini, počela je da stiče samopouzdanje.

Bojana koja često dolazi u rodni Beograd pre nego što je uplivala u modni svet rekla je koleginicama na fakultetu da će "uspeti i da planira da proslavi svoje ime".

bojana krsmanović sarađuje sa mnogim stranim brendovima
Instagram 

I to je i uradila! Krenula je od jasne odluke i stigla do cilja. Čim je rešila da će uspeti, usledile su kampanje za "Guess" , "Lise Charmel Antinea" i čuveni "Sport illustrated" koji ju je spojio sa Irinom Šajk, ali i sa Ešli Grejem.

Ona je, inače postala prva Srpkinja koja je nakon Ane Ivanović sarađivala sa čuvenim brendom. "Sport illustrated" joj je dao nadimak Bo i proglasio jednom od najboljih debitantkinja.

Nakon što se dokazala u Evropi, Bojana je poželela da osvoji i Ameriku, pre svega Njujork koji je jedan od svetskih centara mode, a prvi korak na tom putu bila je saradnja sa brendom "Guess" u Barseloni koja se nastavila u Los Anđelesu.

Bojana najveći deo vremena provodi u inostranstvu snimanjući kampanje, a ne libi se da svoje raskošne obline pokaže i na Instagramu na kojem je prati više od 350.000 ljudi.

bojani krsmanović porede sa sindi kraford
Instagram 

Inače, Bojani su pojedini ljudi iz sveta mode sugerisali da smrša zbog karijere, ali ona je na to nikad nije pristala, te su vremenom upravo obline postale njen zaštitni znak, ali i mladež kod usne kao što ga ima Sindi Kraford.

Više fotografije lepe Bojane pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Srpska Sindi Kraford

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!