Mnoge naše slavne ličnosti svoj privatni život kriju od očiju javnosti. Ipak, tu i tamo pokažu nam, najčešće na društvenim mrežama i kako izgledaju njihovi najbliži.

Ovog puta, naš fokus je na sestrama nekih od najlepših Srpkinja, od kojih su mnoge više nego uspešne u svojim poslovima, iako za njih mnogi ne znaju.

Sestra Tamare Dragičević

Ko je sestra Tamare Dragičević?
instagram/tamaradragicevic 

Tamara Dragičević važi za jednu od popularnijih glumica, a javnosti je poznato da je njen brat Miša Dragičević takođe glumac. Međutim, malo ko zna da Tamara ima i rođenu sestru Mariju koja se ne bavi javnim poslom.

Marija je dugo radila u Dubaiju kao stjuardesa, a prošle godine je na svet donela devojčicu Petru. Sada Tamara i ona zajedno uživaju u danima majčinstva, a fotografije na kojima su sa svojim ćerkama bude najlepše emocije.

printscreen/instagram Pogledajte kako izgleda sestra Tamare i Miodraga Dragičevića - Marija.

Sestra Ksenije Pajčin

Ko je sestra Ksenije Pajčin?
KURIR/Dragana Udovičić 

Mnogi nisu znali da je pokojna Ksenija Pajčin imala i mlađu sestru Miu, koja je imala samo 13 godina kada je pevačica ubijena.

Smrt Ksenije ni do dana-današnjeg mnogi nisu prežalili, a lepa pevačica i dalje se često spominje u medijima u superlativu. I njena sestra Mia nikad nije prestajala da ističe koliko je bila ponosna na Kseniju.

"Ksenija je bila veoma energična osoba, ona je mogla sve! Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Mnogo sam je volela i divila joj se", rekla je jednom prilikom.

Mia je izrasla u prekrasnu mladu devojku, koja osvaja na prvu, i baš kao i svi njeni vršnjaci, veoma je aktivna na mrežama.

instagram/pajcin_mia Pogledajte još fotografija Mie, sestre pokojne Ksenije Pajčin.

Prirodna lepotica malo koga ostavlja ravnodušnim, te ne čudi što mnogi komentarišu da "ne mogu da je se nagledaju" te da je kopija sestre

U jednom trenutku, Mia je bila angažovana kao zaštitno lice za brend "The Baby Diynasty" i već smo je videli u jednoj kolekciji, a njena lepota definitivno je hipnotišuća.

Pajčinova je inače master ekonomista, a ove godine će proslaviti 27. rođendan. Hobiji su joj pevanje, ples i gluma, a u budućnosti bi, kako je istakla jednom prilikom, volela da ima svoj biznis, pa možda čak i modnu liniju.

Sestra Slobode i Dragane Mićalović

Dragana i Sloboda imaju i treću sestru.
Instagram 

Poznate srpske sestre Sloboda i DraganaMićalović vrlo su cenjene u glumačkom poslu. Ćerke čuvenog glumca Dragana Mićalovića pored uloga koje su ih proslavile, ističu se i lepotom, harizmom i šarmom. I dok se one bave javnim poslom, njihova najstarija sestra Mirjana živi povučen život van kamera.

Mirjanu povremeno možemo videti na nekim od fotografija njenih sestara, a poznato je da je ona u srećnom braku i da poput Slobode ima dve ćerke.

Kako je jednom prilikom Dragana izjavila za medije, Mirjana je završila muzičku akademiju i radi u EPS-u. Sloboda i Dragana s vremena na vreme objave zajedničku fotografiju sa svojom starijom sestrom.

Sestra Nikolije Jovanović

Ko je sestra Nikolije Jovanović?
ATA Images 

Nikolija po ocu Vladimiru Jovanoviću, koji je svojevremeno radio kao šef marketinga RTS-a, ima sestru Teodoru i brata Luku. Mnogi ističu da Nikolija i Teodora neverovatno liče, te je očigledno da su u srodstvu.

Nikolija sa sestrom.
printscreen/instagram/nikolijaofficial 

Jednom prilikom Teodora je izjavila kako je želela da studira u Atini, baš kao i njena starija sestra Nikolija. Teodora je inače deset godina mlađa od Nikolije, a njih dve se po svemu sudeći odlično slažu, a na svojim profilima često reklamiraju trenerke njihovog brenda. Odziv je bio ogroman, a cela priča nastala je kao rezultat viška vremena tokom pandemije. 

Pevačica je istakla da je želela da kreira garderobu kakvu želi da nosi, a trenerke se mogu naći u bebi roze boji, kraljevsko plavoj, bež i crnoj boji.

printscreen/instagram/teodoraajovanovic Teodora Jovanović, sestra Nikolije Jovanović

"Dugo sam razmišljala o tome, ali nisam imala vremena. Tako da, još jedna prednost korone je da sam imala vremena da se posvetim tome. Teodora isto studira međunarodni biznis, koji sam i ja završila, tako da mi je pomogla oko operativnog dela, dok sam ja bila zadužena za kreativni. Mislim da smo dobra kombinacija za sada i za ubuduće", rekla je Nikolija jednom prilikom.

Sestra Nataše Bekvalac

Nataša Bekvalac ima dve sestre.
A. H./ATAImages 

Popularna pop pevačica Nataša Bekvalac ima dve sestre, Draganu i Kristinu. Kristina, koja se uglavnom brine o Natašinom stajlingu, dobro je poznata javnosti, a često je možemo videti u pevačicinom društvu. Međutim, pažnju zaokuplja i starija sestra Bekvalac koja može da se pohvali izvanrednim izgledom uprkos tome što je zagazila u petu deceniju života.

Dragana je poslovna žena i živi u Novom Sadu, a iako se ne bavi javnim poslom mediji se i te kako interesuje za nju.

Već godinama je uspešna biznis žena, srećno je udata za Mihaila Šekularca i s njim ima dve prelepe ćerke koje se bave muzikom i sportom.

Najstarija sestra Bekvalac takođe uspešno vodi dva velika salona lepote, jedan u Novom Sadu, a drugi u luksuznom naselju na Novom Beogradu.

Sestra Jane Milić Ilić

Glumica Jana Milić Ilić publiku je osvojila glavnom ulogom u seriji "Istine i laži" i u hrvatskoj seriji "Larin izbor", a godinama važi za jednu od popularnijih umetnica.

Jana je veoma posvećena porodici, a poznato je da je u srećnom braku sa suprugom Mišom Ilićem sa kojim ima sina Đorđa. Međutim, malo ko zna da glumica ima i sestru Anu sa kojom je veoma bliska, ali sa kojom nema prilike da provodi puno vremena. Razlog je to što njena sestra ne živi u Srbiji.

Kako je jednom prilikom Jana ispričala, ona je zaposlena na montrealskom Univerzitetu Makgil, jednom od najcenjenijih na svetu.

Pored toga, jednom prilikom je proglašena građankom meseca i učestvovala je u brojnim projektima.

"Moja sestra radi na Makgilu, najpoznatijem i najprestižnijem univerzitetu u Kanadi, a živi u kraju koji se zove Mala Italija u ulici Sen Loren", rekla je Jana u jednom razgovoru za Hello.

Kako je objasnila, sa sestrom je uvek imala lep odnos. "Ana i ja smo i ranije bile bliske jer, naravno, imamo samo jedna drugu", istakla je Jana.

Sestra Jelisavete Orašanin

Ko je sestra Jelisavete Orašanin
instagram/jagodenamagli 

Jelisaveta Orašanin Teodosić godinama važi za jednu od najzgodnijih srpskih glumica. Supruga proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića uživa u odgajanju dece, kao i u građenju svoje glumaček karijere, a pored supruga, velika podrška joj je i sestra Milica. Iako se retko pojavljuje s njom u javnosti, one su veoma bliske. U prilog tome govore i fotografije na mrežama.

Milica i Jelisaveta Orašanin su veoma bliske.
Instagram 

Milica koja živi i radi u Los Anđelesu, diplomirani je stomatolog a na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije sa svojim sinom.

Milica Orašanin je diplomirani stomatolog.
Instagram 

Pročitajte još: RODIO SE U ISTO VREME KADA I DETE OČEVE LJUBAVNICE: Bio je "ružni sin" kog niko sa 150 kg nije hteo a sada ga želi svaka

Sestra pokojne pevačice Jelene Marjanović

Srbija se može pohvaliti da ima neke od najlepših žena, no i pored toga, mali je broj onih devojaka koje su uspele da ostvare svetsku slavu. Ipak, među onima kojima je to pošlo za rukom i koja se proslavila i van granica svoje zemlje je i i srpska manekenka Bojana Krsmanović, inače sestra pokojne pevačice Jelene Marjanović, koja je skrenula pažnju na sebe još pre nekoliko godina kampanjama za mnoge velike modne brendove.

Bojana Krsmanović je sestra Jelene MArjanović.
Instagram 

Lepa Bojana koja živi i radi u inostranstvu ne prestaje da niže poslovne uspehe, a kako vreme odmiče, zanosna crnka izgleda sve bolje i bolje.

Bojanu porede sa Sindi, ali i sa filmskom divom Sofijom Loren, a u svet mode ušla je sa samo 14 godina zahvaljujući sestri koja je dizajnerka. Diplomirala je ekonomiju i zbog toga je učila u avionima i između revija, a danas je jedna od naših najuspešnijih manekenki.

Sestra Emine Jahović

Ko je sestra Emine Jahović?
Instagram 

Dečji psiholog i psihoanalitičar Sabina Jahović, starija je sestra popualrne pevačice Emine Jahović. Sestre veoma liče, a lepa Sabina veoma je poštovana u svojoj profesiji i važi za jednu od najvećih stručnjakinja u našoj zemlji.

Emina Jahović sa sestrom.
Instagram 

Sabina Jahović specijalizaciju iz dečje psihologije završila je u Beogradu, nastavila je stručno usavršavanje u inostranstvu, a pre nego što je započela privatnu praksu godinama je radila u Dnevnoj bolnici za adolescente.

Sestra Danijele Dimitrovske 

Ko je sestra Danijele Dimitrovske?
Instagram/danijeladimitrovska 

Rođena sestra Danijele Dimitrovske je po zvanju psihoterapeut, udala se pre pet godina za odbojkaša Ivicu Jevtića i rodila sina Relju.

Inače, ona je takođe, zvezda društvenih mreža zbog saveta koje deli sa nešto više od 20.000 pratilaca o vežbanju i zdravom načinu života.

Neretko objavljuje i fotografije sa sestrom Danijelom, gde pokazuje kako uživaju u zajedničnom vremenu.

U komentarima mogu da se vide samo pohvalne rečenice poput onih da se ne zna koja je lepša i da su njih dve raj za oči.

Sestre Marije Kilibarde

Ko je sestra Marije Kilibarde?
pritnscreen/instagram 

Voditeljka Marija Kilibarda ima veliku porodicu na koju je ponosna, a sa sestrama ima odnos kakav se samo poželeti može.

Njene sestre, Olivera i Jovana, nisu deo javnog života, a sestri su oduvek bile velika podrška. Ono što je takođe poznato je i to da se one ne bave javnim poslom, Jovana je dizajner enterijera, a Olivera logoped, stoga i ne čudi što se nikada sa voditeljkom ne pojavljuju na javnim događajima. 

Sestra Katarine Radivojević

Ko je sestra Katarine Radivojević
Marija Mladjen/ATAIMAGES 

Srpska glumica Katarina Radivojević proslavila se ulogom u „Zoni Zamfirovoj“ „Čarlstonu za Ognjenku“, a poznato je da više od 10 godina živi u Americi gde gradi karijeru. U SAD živi i njena rođena sestra Jasna sa kojom je veoma bliska.

Ipak, s vremena na vreme na društvenim mrežama njih dve objave zajedničke fotografije, a primetno je da sestre dosta liče jedna na drugu.

Jasna se, pak, odlučila za život daleko od očiju javnosti. Živi sa suprugom u Los Anđelesu i, prema pisanjima domaćih medija, radi u jednom restoranu na Beverli Hilsu.

Bonus video:

Sestra otkrila komentare očeva na porođaju TikTok/anna.the.nurse

Izvor: Zadovoljna.hr/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!