Mnogi nisu znali da je pokojna Ksenija Pajčin imala i mlađu sestru Miu, koja je imala samo 13 godina kada je pevačica ubijena. Podsetimo, nju je ubio tadašnji momak Filip Kapisoda 2010. godine u njenom stanu na Voždovcu, a potom je ubio sebe. Ona je sa crnogorskim manekenom pre toga bila dve godine u emotivnoj vezi koju je nekoliko puta raskidala.

Smrt Ksenije ni do dana-današnjeg mnogi nisu prežalili, a lepa pevačica i dalje se često spominje u medijima u superlativu. I njena sestra Mia nikad nije prestajala da ističe koliko je bila ponosna na Kseniju.

"Ksenija je bila veoma energična osoba, ona je mogla sve! Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Mnogo sam je volela i divila joj se", rekla je jednom prilikom.

Mia je izrasla u prekrasnu mladu devojku, koja osvaja na prvu, i baš kao i svi njeni vršnjaci, veoma je aktivna na mrežama. Ona je nedavno objavila i fotografije sa letovanja sa prijateljicama, kao i iz provoda, a komplimenti ispod objava samo su se ređali. 

Mia Pajčin sa drugaricama.
instagram/pajcin_mia 

Prirodna lepotica malo koga ostavlja ravnodušnim, te ne čudi što mnogi komentarišu da "ne mogu da je se nagledaju". 

Inače, Mia je jednom prilikom otkrila i da želi da nastavi sestrinim stopama, bar donekle, tačnije da se oproba u glumačkim vodama i istakla da joj je Ksenija u mnogo toga uzor.

U jednom trenutku, Mia je bila angažovana kao zaštitno lice za brend "The Baby Diynasty" i već smo je videli u jednoj kolekciji, a njena lepota definitivno je hipnotišuća.

Mia je kao prava urbana devojka savršeno opravdala svoju ulogu, a sličnost sa slavnom sestrom još više je došla do izražaja.

Pajčinova je inače master ekonomista, a ove godine će proslaviti 26. rođendan. Hobiji su joj pevanje, ples i gluma, a u budućnosti bi, kako je istakla jednom prilikom, volela da ima svoj biznis, pa možda čak i modnu liniju.

Ipak, trenutno se ne bavi javnim poslom, no da li će u budućnosti, ostaje da vidimo, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/pajcin_mia Pogledajte još fotografija Mie, sestre pokojne Ksenije Pajčin.

Bonus video:

13 godina od ubistva Ksenije Pajčin Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!