Trinaest godina je prošlo od ubistva pevačice Ksenije Pajčin. Njen tadašnji momak te kobne 2010. u njenom stanu na Voždovcu, Filip Kapisoda prvo je ispalio nekoliko hitaca u nju, a potom je ubio sebe. Ona je sa crnogorskim manekenom pre toga bila dve godine u emotivnoj vezi koju je nekoliko puta raskidala.

Smrt Ksenije ni do dana-današnjeg mnogi nisu prežalili, a lepa pevačica i dalje se često spominje u medijima u superlativu. I njena sestra Mia koja je u trenutku ubistva imala samo 13 godina, nikad nije prestajala da ističe koliko je bila ponosna na Kseniju.

"Ksenija je bila veoma energična osoba, ona je mogla sve! Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Mnogo sam je volela i divila joj se", rekla je jednom prilikom.

Mia je izrasla u prekrasnu mladu devojku, koja osvaja na prvu, i baš kao i svi njeni vršnjaci, veoma je aktivna na mrežama. 

Ona je jednom prilikom otkrila i da želi da nastavi sestrinim stopama, bar donekle, tačnije da se oproba u glumačkim vodama i istakla da joj je Ksenija u mnogo toga uzor.

U jednom trenutku, Mia je bila angažovana kao zaštitno lice za brend "The Baby Diynasty" i već smo je videli u jednoj kolekciji, a njena lepota definitivno je hipnotišuća.

Mia je kao prava urbana devojka savršeno opravdala svoju ulogu, a sličnost sa slavnom sestrom još više je došla do izražaja.

Pajčinova je inače master ekonomista, a ove godine će proslaviti 26. rođendan. Hobiji su joj pevanje, ples i gluma, a u budućnosti bi, kako je istakla jednm prilikom, volela da ima svoj biznis, pa možda čak i modnu liniju. 

Ipak, trenutno se ne bavi javnim poslom, no da li će u budućnosti, ostaje da vidimo, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku: 

instagram/pajcin_mia Pogledajte još fotografija Mie, sestre pokojne Ksenije Pajčin.

Bonus video:

13 godina od ubistva Ksenije Pajčin Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!