Popularna pevačica Jelena Rozga retko u javnosti deli privatne detalje iz svog života. Fokusirana je na posao, nastupe koji se nižu, a svaki slobodan trenutak provodi u rodnom Splitu sa porodicom.

Ipak, čak ni najverniji fanovi pevačice nisu znali da ona ima sestru Juliju, koja je od nje starija samo godinu i po dana.

jelena rozga
Instagram 

Jelena je za "RTL Exkluziv" progovorila o detaljima iz svog privatnog života o kojima inače ne govori u javnosti. Tom prilikom se dotakla i svoje starije sestre Julije.

- Moja sis, ja je zovem "sis", tako mi je upisana i u imeniku. Ona vodi potpuno drugačiji život od mene. Julija je majka, predivna majka i Julija je oduvek bila tip koji je ustajao u osam ujutro.

Ja sam velika spavalica, a ona je potpuno drugačiji tip. Odlučila se za mirniji način života - rekla je Jelena koja se potom osvrnula na nećake.

jelena rozga
printscreen/instagram 

- Moja nećakinja je moja prijateljica sa kojom se svaki dan čujem. Puno pričamo o svemu, nemamo tajni. Ja Lei zaista sve ispričam, ona sve zna, i kad sam srećna i kad sam tužna, i kad sam zaljubljena i kad nisam zaljubljena.

Imamo totalno drugačiji ukus po pitanju muškaraca, ali to je ok - našalila se Rozga.

Pevačica je ispričala i neprijatnu situaciju koja joj se dogodila tokom karantina. Nepoznati muškarac ju je svakodnevno uhodio.

jelena rozga
Instagram 

- Živela sam u strahu čak i preko dana... Non stop sam se okretala iza sebe, a ne volim tako živeti. Ko voli da živi u strahu? Kad uđeš u hodnik, pa počneš da trčiš prema liftu... Grozno.

Ja kao da privlačim takve, ali nadam se da je ovo bio poslednji put - kaže iskreno Rozga kojoj se slična stvar dogodila i pre nekoliko godina kada je zatražila i pomoć policije.

Inače, Rozga je nedavno otkrila kako se oseća jer je godinama na terapiji koju je dobila zbog preterane želje za perfekcionizmom.

jelena rozga
Instagram 

- Redovno pijem terapiju, pazim na ishranu i slušam savete lekara. Naučila sam živeti i nositi se s tim - rekla je Jelena.